Az egész ország megdöbbent a brutális állatkínzáson, ami csütörtökön történt a budapesti állatkertben. Mint később kiderült, egy 28 éves nő követte el a rémtettet, mert a teknős - akit a tiltás ellenére megfogott - a kezébe piszkított. A nő ügyét ma tárgyalták, az Index beszámolója szerint az ügyészségről kifelé jövet készségesen állt a sajtó rendelkezésére. Fel akartam hívni magamra a figyelmet, hogy ne kelljen koldulnom, prostituálódnom - mondta. Úgy tűnt, nincs teljesen tisztában a mondanivalója súlyával. A nő azt is elmesélte, hogy ki lett csapva az utcára, három hónapig élt fedél nélkül. Az állatkínzó bűnügyi felügyeletet kapott, hetente kétszer kell jelentkeznie a hatóságoknál, és nem hagyhatja el Budapest területét, valamint az...

Forrás: debreceninap.hu
Feltöltő: gyurmix
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Idióta. Ha fel akarta hívni magára a figyelmet,mé' nem ment pucéran az utcára?Esetleg egy öngyilkosság?Hmm?Aki egy kiszolgáltatott,védtelen kis állattal ezt teszi,az egy elmebeteg.
Commenter
Nem igaz a magyarázkodása. Normális ember ilyet nem tesz. El ne higgyék már, dühből és teljes erőből verte szét a teknős páncélját.Ezt nem azért tette amit mond, hanem azért mert elborult az agya, mivel az állat a tenyerébe piszkított.
vacsi
Ez nem simán idióta, hanem közveszélyes! Aki ilyesmit egy ártatlan kisállattal megtesz, a gyerekkel, öreggel is meg fogja tenni, ha alkalma adódik rá - és lelkiismeretfurdalása akkor sem lesz. Gondolom, majd kap egy ejnye-bejnyét, és visszaeresztik a társadalomra!
simmering73
Láttam a riportot ezzel a némberrel. Ha azt mondom, hogy egy bedrogozott agyhalott, nem mondtam semmit róla.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.