A Fővárosi Törvényszék első fokon kimondta, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) felel azért, mert tömegesen szakítanak el szegénység miatt gyerekeket a családjuktól Nógrád megyében. A perben azonban nem sikerült bizonyítani, hogy ez a rossz gyakorlat egyben a roma gyerekek diszkriminációját is eredményezi.

Forrás: Abcúg
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Lepényleső
Bizonyítványa ez is a bán-i haramiáknak?
Eladott Ország
A jövő elkezdődött! uploads.disquscdn.com/images/942bfb8edd0c54bbe3cf423d971dc91f8e6ef7c27abcf9b14b134d9b0a24aa11.jpg?w=600&h=453
uploads.disquscdn.com/images/39e7ad3318c67b676b9860df4664bb10a20f42447387721995ea36b228eb01ef.png?w=600&h=280
Azzal a szégyennel kell szembesülni Európa közepén a huszonegyedik században: Magyarországon a gyerekes családok majdnem felében az elmúlt egy évben nem tudták a szükséges élelmiszert megvásárolni maguknak és családjuknak. Reménytelen megindulniuk a minőségi, emberhez méltó élet felé. Beragadtak nyomorukba, mert az ország slusszkulcsa átkozottul rossz kezekben van. Pedig az élet élni akar. Az Audik, a milliárdokkal megkínált haverok, rokonok hálája; a Francia Riviéra, az óceáni kényeztető utazás; a saját-zsebre-játszunk szintje alatti léttől iszonyodik ez a hatalom. Számukra, aki szegény, az lusta tróger, és előbb-utóbb eljuttatják a bűnös-bűnöző megbélyegzésig. Ők a legnagyobb bűnösök. Megbocsáthatatlanul. Kormányzásuk nyolc éve sem volt elég arra, hogy európai esélyegyenlőségi programot tegyenek Magyarország asztalára. Azokéra is, akikén a kenyér ritka falat. Utálom a plakátokat, de szívesen kicserélném Orbánék gyűlölködő, hazug plakátjait erre: Önnek is joga van tudni, hogy Magyarországon hány gyermeknek veszi el a jövőjét az Orbán-kormány. Majd rá lehet ezt is fogni Brüsszelre meg a Sorosra, nő is legyen a buliban, a Sargentinre. Amíg megszámolt kenyér katonákkal kell bravúroskodnia az édesanyáknak, édesapáknak, menjetek a jó büdös francba a hazug családpolitikátokkal. Milyen ország az, amelyikben csaknem 400 ezer gyereknek rászorultsági alapon jár az ingyen intézményi étkeztetés? A 10 éve nem emelt családi pótlék értéke legalább 50 %-al kevesebbet ér.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.