Varga Judit EU-kapcsolatokért felelős miniszterelnökségi államtitkárt emlegeti a Brüsszelbe távozó Trócsányi László igazságügyi miniszter lehetséges utódaként az Atv.hu.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Nem mindegy? Lényeg a politikai tisztánlátás, és a megfelelő mértékű gerinc hiány!
Eladott Ország
Dr. Varga Judit már fiatalon nagyon pallérozottá vált. Tíz évet töltött Brüsszelben szaktanácsadóként, Áder Jánosnál kezdte, akit még 2009-ben európai parlamenti képviselővé választottak. Innen a fideszes ajándék: a horgászok éleslátású tudománya. És egy bölcs mondása:„Jól illeszkedik a nyugat-európai liberális sajtó mantrájába, hogy az úgynevezett demokratikus értékekre hivatkoznak. Ilyenkor érdemes visszakérdezni, hogy mondjanak már egy konkrét példát, ahol különbözik Magyarországon a demokrácia a belga vagy a holland demokráciától.” Kis buta. Ezért kár volt edzeni jó pénzért Brüsszelben. Komolyan. Ilyent tíz kisfröccs után sem mond a falusi kiskocsmában sem senki. Onnan azért könnyen lapátra vagy a bokor aljába kerülhet, aki nagyon hülye. Varga Judit is ugyanolyan saját vélemény nélküli káder, mint többi párttársa, akik képtelenek a kormánypropagandán kívül valami mást is kinyögni magukból. Ezek a Varga Juditok pontosan ugyanannyira felelősek a NER gazemberségeiért, mint Orbán Viktor.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.