A Szigeten viszont máshogy emlékeznek meg a rendszerváltásról.

A Balaton Soundon is hallhatják a fesztiválozók Orbán Viktort

A VOLT fesztiválon Orbán Viktor '89-es beszéde szól a kivetítőkön. A színész-rapper noÁr személyében megvan az első fellépő is, aki emiatt bojkottálja a fesztivált.

A hvg.hu írta meg, hogy a Balaton Soundon szintén nyomják majd Orbán szövegét a bulizó fiatalok fülébe. A Szigeten viszont fotókiállítással emlékeznek a rendszerváltás évfordulójára.

Nem gondolom, hogy ez a videó bárkit meggátol abban, hogy bulizzon. Nem gondolom, hogy egy fesztivál, amely a szabadságról szól, ne emlékezhetne meg arról, hogy 30 éve volt a rendszerváltás. A videóról sokféle vélemény lehet, nekünk ezzel kapcsolatban nincs véleményünk.

- mondta Kádár Tamás, a VOLT Fesztivált is szervező Sziget Kulturális Menedzser Iroda Kft. vezetője.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Csak emlékeztetnék mindenkit hogy a Hitleri propaganda gépezet ugyanezt a tematikát alkalmazta!!!Ahol nagy tömeg gyült össze ott beindulta hallgatóság agymosása!!!A Göbbelsi propaganda ugyan ezt csinálta.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kakaósbögre
Nos,a Soundon kívül is leszarom hogy ez féreg mit hazudozik összevissza.
nevemnick
A jó qrva anyukáját annak a tajparasztnak, aki mindezt elrendelte.
csak úgy....
talán csak a szúnyogok ellen dobták be a viktort? :)
namihami
Ha a viktorozás ebben a nyelvcsapás-tempóban folyik tovább, akkor már csak a szinkrontolmácsolás és a fotók alatti feliratozás jöhet. Nehogy már a kedves külhoni rajongó a Vezér egyetlen szaváról lemaradjon. A bedrogozott réteg is kaphassa meg dvd-n. Még az hiányozna, hogy egy ilyen élmény kimaradjon az életéből, miután fizetett. Így utólag, otthon, annyiszor lehet része ebben az élvezetben, ahányszor csak gusztusa kerekedik rá. Plusz egy szines, mélynyomásos műsorfüzet, hogy a fotók se maradjanak ki az életéből.
erettpasi
A marketinges csődje, agyament ötlete, nyilván az sugallta a nyugdíjasok, kistérségek, elmaradott országrészek, iskolázatlanok megvannak, tapsikolnak az istenüknek, a fiatalok körében viszont közutálatban a fidess. Ezen akart javítani a marha, hát alaposan mellényúlt. Némi hasonlóság a Rákosi időkre. Gusztustalan!
dr. prédikátor
Csak emlékeztetnék mindenkit hogy a Hitleri propaganda gépezet ugyanezt a tematikát alkalmazta!!!Ahol nagy tömeg gyült össze ott beindulta hallgatóság agymosása!!!A Göbbelsi propaganda ugyan ezt csinálta.
justhpeter
@dr. prédikátor:Nemsokára a tévékben is már csak ez fog menni. Nem véletlen, hogy a szégyenkeresztény Semjén a tévék reklámidejével is foglalkozott a múltkor. Kénytelenek ezt a férget ilyen módon is reklámozni, hiszen már a megyei lapok bekebelezésén is buktak.
kereső
Hányok.Ott-és akkor is hazudott. Abba a jelképes hetedik koporsóba pedig Magyarországot temette orbán, a rendszerváltás legnagyobb hazugsága ez az ember.
RonaGyuri
egy kapcsolódó hír margójára:

„Igazi” zsinagóga avatás Orbán módra

legalább is a derék origo.hu propaganda beszámolója szerint

Miközben az un. fesztiválokon fiatal Orbán hűstetteivel hülyítik a szórakozni vágyó fiatalokat (úgy érzem nem függetlenül Rasi szakdolgozatától) a derék 2/3Isten maga Szabadkára utazott, hogy meghallgasson – „Lévai Anikó asszonnyal, aki ugyancsak elkötelezett támogatója a kultúrának” - egy koncertet a – majdnem új - zsinagógában, vagy az egykori zsinagóga helyén jó éve épült valamiben.
Az egyébként odavaló Miklósa Erika kitüntetet bió-díszlet is részvett a koncerten. Sőt – most fijjej Wazze – a művésznő aztat tudta mondani, hogy „A miniszterelnök úrral együtt vártuk a koncert kezdetét. Eközben beszélgettünk művészetről, a külhoni magyarságról”! =))
Megmondom őszintén, hogy azért annak örülök, hogy nem filozófiáról elmélkedtek, mint a derék Dschinghis Khan -os haverjával!!!
papa.49
@RonaGyuri: Én ezt nem értem egy olyan ember akit a félvilág ismer, sőt elismer miért senderedik a csutitetű valagához ???
A spiné DOBVA !!!
tudode
Ma már nem annak a SARA aki a rendszerváltásból 16 évet forgathatja a kormánykereket, egyre veszélyesebben a forgalommal szemben, hanem azé az országé, amely nem nőtt fel ahhoz, hogy nem csak KÖTELESSÉGEI, jogai is vannak, akár elkergetni a POLITIKAI SZÉLHÁMOS kormányt:
.
----- "Joga van a népnek elkergetni a kormányt" - Orbán Viktor
.
www.youtube.com/watch?v=kQld6YVgmDs
.
Erre rájöve a ŐFÉLESÉGE kidobta az FideSS eredeti programját, és RABLÓGAZDÁLKODÁSBA ment át a néplélek naívságát kihasználva:
.

--- A Fidesz 1989-ben megírta, hogy pont az a baj, amit most csinál
.
444.hu/2016/03/03/a-fidesz-1989-ben-megirta-hogy-pont-az-a-baj-amit-most-csinal
.
Ma már a "Szegény Dzsoni és Árnika c. mesefilm" kódis statisztája folyik az árral, az ország vámszedői pedig tudatában vannak a fényezése szükségességével, mert Orbán rendszere agonizál, mivel KÖZJOGILAG ÉRVÉNYTELENÜL a világon nem szélhámoskodik egy kormány sem, csak az, aki átesett a döglődő dakotaló túloldalára, a TELJHATALOM-, a LÓVÉ érdekében feláldozta a NER támogatásával, cinkostársként a DEMOKRÁCIÁT szőröstől, bőröstől!
tudode
A NEDVES VEZETŐ magasztalására van KÖZLÓVÉ orrba, szájba, Adolf megnyalhatná mind a tíz ujját az után, amikor kiheveri ezeket a nyikhajokat az ország, hogy MINDEN ADÓFIZETŐ leperKÁLJA a lóvét, hiszen a HAL FEJ BEJ szittya kocsma levegőjén nevelkedett
.
---- Rogán szabad kezet kapott Orbánról arra, hogy bármennyi költhet az ön pénzéből
.
varosikurir.hu/rogan-szabad-kezet-kapott-orbantol-arra-hogy-barmennyit-kolthet-az-on-penzebol/
.
Ennyi!
csipetke
@Mirabilis: 17:56 Ezen gondolkodtam én is,hogy ez a videó hogy került oda a fesztiválra.A fidesz erőltette rá a szervezőkre?
A szervezők pedig nyilván nem merték visszautasítani.Ami még bosszantó,hogy orbán azt sugallja,hogy ő paterolta ki a ruszkikat,pedig az már le volt zsírozva.Horn Gyula,és Sevarnadze intézte a dolgot,nem orbán.Igyekszik a fiatalokat agymosni.
Mary
Schmidt Mária a propaganda felelős, ő ajánlotta fel, hogy csinál.egy kis propagandát, elvégre kéne egy kis pénzt keresnie
Amúgy ahol.minden.jó egy országban, ott nem.kell 5 percenként az embereket erre emlékeztetni
Kár, hogy a mostani.hozzászólásaiból semmit nem.játszottak.be, mondjuk pl.amikor a Parlamentben valaki számon kérte őt a milliárdos haverjai miatt és azt válaszolta, hogy "pénzügyekkel nem foglalkozom" és lehetne még sorolni
Az a baj, hogy más oldalon.is lejött ez a cikk és ott kb a hozzászolók.80 száléka azt írza, hogy helyes, hogy orbánt bejátsszák
Hihetetlen számomra, hogy az emberek ennyire buták, hogy nem.veszik.észre, hogy a személyi kultuszt építik ki
Ez volt Csaucseszko idején a románoknál és ez van észak- koreában is
Lassan szobrot állítanak ennek a tolvajmak és csokolgatni.kell naponta
Mary
Még annyit hozzátennék, hogy a 80 as évek elején voltam.fiatal, rengeteg fesztiválon, koncerten, discóban voltam de sosem találkoztam ott politikával
Szabadon szórakoztunk, senki nem bántott, zaklatott minket

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.