A miniszterelnök szerint Timmermans egy jó harcos, kár, hogy Soros embere.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
nagyon reméljük, hogy számodra minden EU-s tanácskozás pofonértékű lesz! Nem mintha ettől észre-térnél, de ártani nem árt! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@Commenter: Hiába hadakozik azok az emberek a népüknek kell megfelelniük nem a csutitetűnek, tehát vélhetően az igazság pillanatában EGYEDÜL FOG MARADNI !!!
Commenter
@papa.49: Nem tudni, majd kiderül. Rengeteg alku folyhat a színfalak mögött, az összes számításba vehető jelöltet illetően. Most a német védelmi minisztert tippelik befutónak mert őt a Néppárt és a V-4 eknek is megfelelnek. Én akkor is Timmermansnak drukkolok, vele az EU és Magyarország is csak nyerhet. Félő, hogy a jobboldal keresztbe tesz neki, és a franciák is, Barnier miatt.
papa.49
@Commenter: Nekünk egy lenne a fontos de az nagyon ott Brüsszelben DÖNGÖLJÉK A FÖLDBE EZT A TETŰT, mert akkor még LEHAZUDNI SE TUDJÁK ITTHON !!!
Commenter
@papa.49: Ezt mondta 30 éve, hogy minden kommunistát a földbe kellene döngölni, Ronald Reagan is azt mondta hogy csak az a kommunista a jó kommunista amelyik halott aztán Gorbacsov bebizonyította Reagannak is, hogy ez nem így van.
A Fidesz viszont a volt MSZMP,MDF, FKGP és MIÉP legalja, a csutival az élen. Harcolni fog az ellen is hogy csatlakozzunk az EU ügyészséghez és továbbra is harcolni fog az EU ellen is, ha olyan megengedő marad von der Leyen is mint amilyen sokáig Juncker sajnos volt.
papa.49
@Commenter: Ez a hölgy nem politikus egy pragmatikusan gondolkodó technokrata, legalábbis az életrajza ezt mutatja. Mindjárt az elején megmondta a britek kiválásával gyengül az Unió, tehát szükség van az Európai Egyesült Államokra, na ezen már el is úszott a csutitetű minden ásza, ezt ő NEM AKARJA, mert félti a hatalmát ezen a 93 ezer km2 ten !!!
Egyébiránt ezzel én se értek egyet !!!
Commenter
@papa.49: a britek nagyon nagy bajban vannak a brexit miatt mind politikailag mind gazdaságilag. Már a saját győzelméről beszél megint a csuti, kiforgatva mindent. Csak az idő fogja megmutatni, jó vagy rossz döntés volt e von der Leyen. Nagyon sajnálom hogy nem Timmermansé a pozíció meggyőződésem hogy Macron nagyot hibázott. A V4-ek érvelése, vagy inkább zsarolása szánalmas volt mert Frans Timmermans jobban ismeri a régiót mint von der Leyen. Így járt az EU, lesz még ebből bajuk, de ne legyen igazam!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.