A munkanélküliség szintje alacsony, a gazdasági bővülés az egyik legnagyobb Magyarországon.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
"A munkanélkül bérezett kébvisellők értelmi szintje alacsony, viszont Magyarországon a gazsági bődülés az egyik legnagyobb a világon."
Peller Anikó
"A munkanélkül bérezett kébvisellők értelmi szintje alacsony, viszont Magyarországon a gazsági bődülés az egyik legnagyobb a világon."
solidedge
Szilárdan tartjuk az utolsó előtti helyünket Bulgária előtt.
CsipkeRózsa
Talán azért, mert az ő vezetőik, minisztereik, irányítóik nem lopnak.
papa.49
Gúnármiska ez is magas neked mint egykor a TB. elszámolás !!!
kereső
Az a helyzet Mihály, hogy ezt nem csak az eu-s pénügyesek mondják. De ezt mondja Csaba László, és hogy ez "közelit" is emlitsek- legutóbb már ezt pedzegette Felcsúti Péter is, a volt bankszövetségi elnök. A korrupció megöli a gazdaságot!
Ja Felcsúti azt is mondta, hogy néhány hónapon belül akár be is lehetne vezetni az eurót- ehhez képest politikai döntés született, hogy nem. Erről mit tudnál mondani? És üzenem- hogy Magyarországon már nem korrupció van, hanem az
állami maffia által foglyul ejtett gazdaság.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.