Példátlannak nevezte Hollik István kormányszóvivő, ami szerdán az Európai Parlamentben történt, értékelése szerint a bevándorláspárti teljes magyar ellenzék teljesen szembemegy a magyar emberek akaratával és a magyar nemzeti érdekkel.

Hollik István szerdán Budapesten újságíróknak azt mondta: egyértelmű magyar nemzeti érdek, hogy minél több EP-bizottságban legyenek magyar alelnökök is.

Gyurcsány Ferencék, a szocialisták és a momentumos képviselők bevallottan azért áskálódtak, hogy szerdán ne szavazzák meg a kormánypártok EP-képviselőit több bizottság vezető tisztségére

- mondta.

Hozzátette:

a magyar ellenzék azzal dicsekszik, hogy megpróbálják megakadályozni a magyar kormánypárti képviselők bizottsági kinevezését.

Hollik István rámutatott: ezzel az ellenzéki képviselők szembemennek a magyar emberek akaratával és képviseletével egyaránt. Felidézte, hogy a május EP-választáson a magyar emberek rekordrészvétel mellett úgy döntöttek, hogy nagyrészt kormánypárti képviselőket bíznak meg Magyarország EP-képviseletével.

A kormányszóvivő hangsúlyozta: a Fidesz-KDNP az ellenzéki pártokat messze megelőzve, a szavazatok 53 százalékát kapta meg a magyar emberektől.

A magyar emberek döntése tehát, hogy az országnak járó 21 parlamenti mandátumból 13-at a Fidesz és a KDNP képviselői kapnak meg, míg az ellenzéki pártok ennek csak a töredékét.

Hollik István kiemelte: a kormánypárti képviselők ennek köszönhetően kaptak jelölést az Európai Néppártban az EP bizottsági, alelnöki tisztségekre, szám szerint ötöt. Ezáltal a magyar emberek képviseletét is el tudnák látni – mondta a KDNP-s politikus.

Értékelése szerint amit a bevándorláspárti magyar ellenzék csinált, az teljesen szembemegy a magyar emberek akaratával. Ezt a magyar kormány felháborítónak és példátlannak tartja, ilyenre nem volt példa sem Magyarország, sem más államok történetében.

Kérdésre közölte: a kormánypártok képviselői részt vesznek az érintett bizottságok munkájában, ahogy képviselői esküjük ezt megkívánja.

Forrás: MTI

Címlapi kép: YouTube/Fidesz

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Hazudsz Pityuka, mert nem a magyar emberek akaratával mennek szembe, hanem a fideszével. Remélem nem kaptok egyetlen egy jelentős posztot sem. Sírva röhögök, ha elképzelem, ahogy Deutsch Tompi védi a korrupciót, Járóka meg a Flórit, baszki.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
evacica
Az nem volt példátlan amikor Orbán ellenzékben azt kérte az EUtól, hogy ne adjon pénzt Magyarországnak?!!! Miért is szavaznák meg ezt a tolvaj korrupt bandát?! Hollik is a talpnyaló, pénzért mindent!
advocat
Azért az ellenzék (ellenzék ugyan) hazai elnyomása sem semmi. Mert soha egyetlen javaslattal nem érnek semmit, mert még napirendre sem veszik, vagy meg sem jelennek fidesznyikék. Mert minek? Az akor micsoda?
desir62
hol(a)lik pista elmondta a heti hülyeségét, és elment lecuppantani a gazdáját.
Lepényleső
...úgy van,a csalássorozat folytatásával ismét bekerültek némelyek? Ezek,hogy kik lehetnek?
Állítólag valami bánságból mentek,hogy továbbra is fosszák az uniós pénzeket?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.