A hét végén rövid időre felfüggesztett miskolci rendőrkapitány nem először vall sajátos nézeteket a körzetében élő cigányokkal kapcsolatban. Ezúttal azt állítja, csak tényeket közölt – de máskor kész tényekre sem volt szüksége ahhoz, hogy ítéletet mondjon.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: nanena
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nanena
A cikk írójának és a hozzászólók többségének is van egy kialakult teóriája a kérdésben és a rendőrfőkapitány állításait nem önmagában, tényszerűségében vizsgálják, hanem teóriájukból kiindulva. Ezért nem lehet közeledés az álláspontok között.
ugyeugye
Tök mindegy, ki mit mond. A tény, h helyzet van.
nanena
Nézetem szerint egy városi rendőrfőkapitánynak nem azt kell mérlegelnie, hogy tetszik-e a nyilatkozata, a munkája érdekvédőnek, Gusztosnak, Draskovicsnak, hanem elsősorban a város lakóinak tartozik ezért felelősséggel. Lehet, hogy nálunk is választást kellene kiírni erre a posztra is, mint az USA-ban.
Továbbá nem hiszem, hogy bármilyen politikai megfontolásból is nyilatkozott volna. Azok hajlandók így látni, akik csak jobb-ball oldalban tudnak gondolkozni. Azt el sem tudják képzelni, hogy valaki egyszerűen az igazságot mondja.
Én azt szeretném, ha egy rendőrkapitány ne kozmetikázva ismertessen egy statisztikai adatot, s ne is úgy hogy megfeleljen egy főnökei által ráerőszakolt kommunikációs tréningnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.