A pénzügyminiszter Tusványoson néhány jó tanáccsal látta el a szerinte elkényelmesedő magyar vállalkozásokat.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Klubtag
Tényleg? 9 éve ti vagytok az ászok, az összes hamis, hazug statisztikátokkal együtt...
Mégis...szinte minden nemzetközi mérőszám szerint a bánya-béka segge felettünk tündöklő perspektíva...hova üldöztétek a nagyszámú tisztességes, tehetséges, széles látókörű polgárok százezreit. Akik maradtak azokról szól a kesergésed (tisztelet a kevés kivételnek)...ez van!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
A multiknak adott milliárdos állami adókedvezményekkel mi újság? Onnan csurran, cseppen?! Ezt miért kell Tusványosról megüzenni, és nem itthon közölik a kkv szektorral. Nekik is jól jönne néha az állami támogatási kedvezmény, csak onnan kevesebbet lehet visszacsorgatni. Egyébként a magyar állam a legnagyobb munkáltató azért is vezették be a rabszolgatörvényt, a multik nagy megelégedésére.
Commenter
@papa.49: mit is mondott Pokorni Zoltán párttársad könyvelők gyöngye? "Aki lop, annak levágjuk a kezét".
Lehet saját magatokon kezdeni.
reagens
Al Capone adócsaláson bukott meg. Itt is ideje lenne pár nagy adócsalót becsukni. Csak a rend kedvéért!
kereső
@Eladott Ország: 08:13, az Audi új beruházása 250 új? munkahelyet teremt. A magyar állam által adott támogatás azt jelenti, hogy 5 évig MI fizetjük a 250 új? dolgozó munkabérét és járulékait. És mi van akkor, ha nem tudják feltölteni magyar munkavállalókkal a munkahelyeket? MI fizetjük a vietnámi, kinai, orosz,ukrán...etc. munkavállalók bérét-és biztositását?,mindamellett, hogy ezek a munkavállalók ráaadásul még a xar magyar béreket is letörik?
vacsi
Az adófizetéssel soha nem volt bajom, a bajom azzal van, amikre a befizetett adónkat költik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.