A pénzügyminiszter Tusványoson néhány jó tanáccsal látta el a szerinte elkényelmesedő magyar vállalkozásokat.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Klubtag
Tényleg? 9 éve ti vagytok az ászok, az összes hamis, hazug statisztikátokkal együtt...
Mégis...szinte minden nemzetközi mérőszám szerint a bánya-béka segge felettünk tündöklő perspektíva...hova üldöztétek a nagyszámú tisztességes, tehetséges, széles látókörű polgárok százezreit. Akik maradtak azokról szól a kesergésed (tisztelet a kevés kivételnek)...ez van!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Klubtag
Tényleg? 9 éve ti vagytok az ászok, az összes hamis, hazug statisztikátokkal együtt...
Mégis...szinte minden nemzetközi mérőszám szerint a bánya-béka segge felettünk tündöklő perspektíva...hova üldöztétek a nagyszámú tisztességes, tehetséges, széles látókörű polgárok százezreit. Akik maradtak azokról szól a kesergésed (tisztelet a kevés kivételnek)...ez van!
1magyar
Nem tetszik az adófizetőknek, hogy stadionok és festmények vásárlásra, milliós havi fizetésekre költitek a pénzt.
Klubtag
@Klubtag: ...folyt...ezt reprezentálja a tenyészbika nemzeti vő (más tehetségéről nem is igen tudunk)...vagy a gyermekkori barát, bárgyú csőszerelő, mint első számú vagyontulajdonosa épülő, szépülő hazánknak...Aki ezt természetesnek és tisztességesnek hiszi és a védelmére kel, az ugyanolyan gazember mint a ezek a "példaértékű" genetikai selejtek...és nem a migránsok, vagy a Soros és bérencei fogják ezt az országot lenullázni, hanem Orbán és barátai...
kokopelli
@Klubtag: ...azért szemétség,hogy egy melós a gigantikus havi fizetéséből adót csal!...ja hogy az adót
már levonta a munkaadó? ...akkor is !!!
tulipan
@kokopelli: Nem tetszik az adófizetőknek, hogy stadionok és festmények vásárlásra, milliós haveri havi fizetésekre költitek a pénzt! Azt ugyan képtelen vagyok felfogni, hogy mire fel, ez a nagy irgum-burgum, ettől a piszok Vargamisitől, amikor, egy melós (finoman szólv DOLGOZÓ!) abból a gigantikus havi (hivatal szerint átlag bruttó 270 000 Ft.800 Euró) fizetéséből, amiből az adót a munkahelye vonja le, hogy fenébe volna képes (szerinte) "sport"szerűen adót csalni???
Klubtag
@kokopelli: ...bár tetsziket jelöltem a hszd-hez, de igazán nem tetszik, azért mert nem törvényszerű, hogy egy romlott, züllött, hazarontó, gazember országvezetés példájára tekintettel ehhez a mocsokhoz asszisztálnunk kellene...lázadjon a melós, addig nem lesz eredmény, amíg ezt sunyin elfogadja...
tudode
Dicsekszik, vagy panaszkodik a gondnokság alá helyezett NEMZETI FŐKÖNYVELŐ akkor, amikor felér két beismeréssel, hogy az MNB 180 és 330 pontos gazdaságfejlesztési program végrehajtására hívta fel a figyelmet:

---- Versenyképességi program 330 pontban
www.mnb.hu/kiadvanyok/jelentesek/versenykepessegi-program-330-pontban
.
őfőméltóSEGGE rá sem mozdult,, mint az ország bukSZÁJÁNAK a piros pacsiKÁS őre, ezért egy 180 pontos versenyképességi programmal is megkínálta a pü. kurmányzatot
.
----- Az MNB 180 pontos javaslatot dolgozott ki a versenyképesség javítására
.
www.delmagyar.hu/gazdasag/az_mnb_180_pontos_javaslatot_dolgozott_ki_a_versenykepesseg_javitasara/2566669/
.
Valószínű az esztelen CENTRALIZÁCIÓ helyett, de rá se baziliKÁZTAK erre sem, és arra sem, hogy
.
----- Csaba László: Orbánék 100 éves lemaradásban
.
24.hu/fn/gazdasag/2017/12/04/csaba-laszlo-orbanek-100-eves-lemaradasban/
.
Nehogy már a vállalkozókra fogja a RABLÓGARÁZDÁLKODÁST, amit ide, oda le kell könyvelni, hogy ne látsszon!!!
Eladott Ország
Ez a közel 30 új adófajta bevezetése mellett, az elmúlt három évben már csak hab a tortán. Bolond aki nem csal adót, mivel a kormány rákényszeríti, vagy éhen hal. Kivéve a Mészáros-Nyerges-Szíjj( volt KÖZGÉP) és egyéb fidesz közeli cégeket,de Őket nem bántják,mert nyomják a közpénzt a pártkasszába,meg a stadionokba. Ne lopj,ne csalj adót,mert a fidesz nem tűri a konkurenciát.
www.fovarosi-hirhatar.hu/images/newspic/d946e9503c27a862c227f3e2dfeba238.jpg
erkolcstan.blog.hu/media/postimage/politikus_a_nyakban_1362668605.jpg
sokanvagyunk
...no meg a folytonosság elvén a kisemberek túladóztatása.
kokopelli
@tulipan: ...érdekes,hogy máshol akkor játszhat a következő szezonban is egy csapat,ha az egyesület,még a következő bajnoki évadra leadja a gazdasági adatait amik igazolják,hogy végig tudja játszani a szezont!
Amennyiben meg staniont akar építeni,úgy a hosszabb időre tervezett gazdasági elképzeléseit,és annak forrásait!
(kintlevőség,adósság,saját tőke,sponzorok beszállása,minden lepapírozva,egyszóval az alsógatyáig!
A Bayern München semmi mást nem kért anno a várostól,csak egy nemhasznált telket,és már a kezdet óta na-
gyon jó adófizetője lett a városnak! (egész évben teli ház,EU-kupák,válogatott mecssek stb...stb!
Megnyugtatlak,hogy nekem sem tetszik a Zorbán hozzánemértő "Gábor Áron minden áron" viselkedése,ami egy
kb. 50 évvel ezelötti konzervált szocialista mentalitásra vall! (;-()
tulipan
@kokopelli: Ez nem véletlen, hiszen a csuti egy RÁKOSI UTÓD!!
Macskaszem
Miska, szólj a haveroknak, hogy ne tolják offshore paradicsomokba a lopott pénzt, és akkor a java már meg is van.
simmering73
Ti viszitek a prímet. Fejétől bűzlik a hal, Mihály!
kereső
Nem kéne sirni mihály. Talán nem kéne hagyni, hogy 100 milliárdos adósságokat halmozzanak fel egyes cégek.Fel kéne tűnni, ha nem ad bevallást, vagy ha ad nem fizet. Nem a tizezer forintos tartozásra kéne behajtót küldeni, hanem ezekkel foglalkoznia a NAV-nak- nem akkor amikor már a pénznek bottal lehet ütni a nyomát. És nem igazán kedvez az adómorálnak az sem, hogy a sportolók, sportklubok kiemelten nem kell adót/járulékot fizessenek. Mondjál még nekem egy másik olyan magánszemélyt, vállalkozót aki minden adó -és járulékfizetést letud 15%-al, amennyiben a bevétele nem éri el az 500 milliót. Nagyon el van cseszve ez az egész "közteherviselés"A bérből, fizetésből élők fizetik a mindenki közterhét, ráadásul amit kapnak a befizetett járulékuk adójuk fejében, az meg lassan eléri az afrikában elérhető állami szolgáltatás szinvonalát.
papa.49
Gúnármiska már nem az adó elkerülés a nemzeti sport, hanem A HAZUDOZÁS AMIT TI FOLYTATTOK MINDEN TÉREN, MEG AZ ORSZÁG PÉNZÉNEK SZÉT RABLÁSA !!!
Eladott Ország
A multiknak adott milliárdos állami adókedvezményekkel mi újság? Onnan csurran, cseppen?! Ezt miért kell Tusványosról megüzenni, és nem itthon közölik a kkv szektorral. Nekik is jól jönne néha az állami támogatási kedvezmény, csak onnan kevesebbet lehet visszacsorgatni. Egyébként a magyar állam a legnagyobb munkáltató azért is vezették be a rabszolgatörvényt, a multik nagy megelégedésére.
Commenter
@papa.49: mit is mondott Pokorni Zoltán párttársad könyvelők gyöngye? "Aki lop, annak levágjuk a kezét".
Lehet saját magatokon kezdeni.
reagens
Al Capone adócsaláson bukott meg. Itt is ideje lenne pár nagy adócsalót becsukni. Csak a rend kedvéért!
kereső
@Eladott Ország: 08:13, az Audi új beruházása 250 új? munkahelyet teremt. A magyar állam által adott támogatás azt jelenti, hogy 5 évig MI fizetjük a 250 új? dolgozó munkabérét és járulékait. És mi van akkor, ha nem tudják feltölteni magyar munkavállalókkal a munkahelyeket? MI fizetjük a vietnámi, kinai, orosz,ukrán...etc. munkavállalók bérét-és biztositását?,mindamellett, hogy ezek a munkavállalók ráaadásul még a xar magyar béreket is letörik?
vacsi
Az adófizetéssel soha nem volt bajom, a bajom azzal van, amikre a befizetett adónkat költik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.