Hiába rúgtak ki annak idején mindenkit a Miniszterelnökségtől, akinek köze volt az ügyhöz, a nyomozást lezárták.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Összezár a fidesz maffiózó csapat!!!??
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Lehetett mást várni szerintem NEM !!!
görbetükör
@papa.49: Mondjuk azért lehetett volna. Én még hiszek a csodákban. :(
kereső
@Nessy: Már hogy minősülne annak? Hiszen az maga a kormány politikája- megmondta már lánci is. Igy aztán nem érdekes a Microsoft ügy, amelyben érintett a kormány=orbán, az orfk, a brfk, és a NAV! Atya világ- Magyarország adóhatósága érintett egy korrupciós ügyben, amelyet az amerikai igazságszolgáltatás tárt fel. Van-e még lejjebb???
Nessy
@kereső: Sukoró úgy! Ott meg sem történt a telek csere, azóta is békésen kuruttyulnak a tóparton a brekkancsok, még is letöltendő börtön büntetést szabott ki a "független" bíróság 2 emberre! Ja, azok nem fideszesek voltak!
kereső
@Nessy: Gondolj bele, hogy ha lenne! igazságszolgáltatásunk, és tisztességes nyomozóhatóságunk és oda ültetné az érintett NAV ,orfk,brfk, belügyi vezetőket- és megidézné orbánt-pedig valahogy igy kellene. Ha jól rémlik schiffer feljelentése az éppen regnáló- tehát még hivatalban lévő gyurcsány ellen irányult.Ez van akkora ügy,hogy nem kéne elhallgatni, eltussolni. Az egész országot megbélyegzi,- és itt tényleges pénzek, guruló dollárok kerültek az érintettekhez.Sukoró ügyben nem korrupciós vád volt- szóba sem került pénz, hanem hivatali visszaélés volt a feljelentés témája.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.