Hiába rúgtak ki annak idején mindenkit a Miniszterelnökségtől, akinek köze volt az ügyhöz, a nyomozást lezárták.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Összezár a fidesz maffiózó csapat!!!??
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Jozefina
Összezár a fidesz maffiózó csapat!!!??
Nessy
Jelenleg egyetlen ember felelős az "állam megkárosításáért", Czeglédi Csaba! A fideszes károkozás nem minősül bűnügynek kis hazánkban.
görbetükör
Tessen már hozzászokni, hogy most a törvénytelenség a törvény.
Ez a kereszténydemokrata kultúránk, amit foggal-körömmel védeni kell.
Csodálkozik még valaki?
solidedge
Meg kellene már tanulni, hogy amit a kormányoldal csinál az mind keresztényi és törvényes, amit az ellenzék az mind bűn. Ezt az egyszerű képletet sulykolja Orbán belétek már mióta és még mindig akadékoskodtok. Buta népség.
papa.49
Lehetett mást várni szerintem NEM !!!
görbetükör
@papa.49: Mondjuk azért lehetett volna. Én még hiszek a csodákban. :(
kereső
@Nessy: Már hogy minősülne annak? Hiszen az maga a kormány politikája- megmondta már lánci is. Igy aztán nem érdekes a Microsoft ügy, amelyben érintett a kormány=orbán, az orfk, a brfk, és a NAV! Atya világ- Magyarország adóhatósága érintett egy korrupciós ügyben, amelyet az amerikai igazságszolgáltatás tárt fel. Van-e még lejjebb???
Nessy
@kereső: Sukoró úgy! Ott meg sem történt a telek csere, azóta is békésen kuruttyulnak a tóparton a brekkancsok, még is letöltendő börtön büntetést szabott ki a "független" bíróság 2 emberre! Ja, azok nem fideszesek voltak!
kereső
@Nessy: Gondolj bele, hogy ha lenne! igazságszolgáltatásunk, és tisztességes nyomozóhatóságunk és oda ültetné az érintett NAV ,orfk,brfk, belügyi vezetőket- és megidézné orbánt-pedig valahogy igy kellene. Ha jól rémlik schiffer feljelentése az éppen regnáló- tehát még hivatalban lévő gyurcsány ellen irányult.Ez van akkora ügy,hogy nem kéne elhallgatni, eltussolni. Az egész országot megbélyegzi,- és itt tényleges pénzek, guruló dollárok kerültek az érintettekhez.Sukoró ügyben nem korrupciós vád volt- szóba sem került pénz, hanem hivatali visszaélés volt a feljelentés témája.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.