Cseppfolyós uborka és büdös retek.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
Elbírom képzelni, hogy ezt a kaját Vlagyivosztokból furikázták, elromlott hűtőben.
Amikor az egyik parancsnok azt hadoválta, hogy a rendőreimet érte a támadás mos pedig a klotyóba nyomnám a fejét, amiért így látják el őket.
Nessy
Ugyan küldtek képet a becsomagolt szendvicsekről a Zsaruellátóból, de hogy milyen a belseje, az akkor derül ki, amikor kibontja a delikvens.
És a vidékről felvezényelt rendőröknek nem kellene ugyanolyan ellátás ebben az esetben, mint a fővárosiaknak? Nem nyaralni jöttek, jó szántukból! Vagy az erre költött milliárdokba ez már nem fér bele? Esetleg a VIP páholy vendégeinek is ezt kellene adni!
CsipkeRózsa
Senki, semmiért, soha nem mer még csak morgolódni sem, sajnos a rendőrök is félnek.

Úgy látszik, csak a fiatal lányok, a diákok mernek megszólalni és elmondani véleményüket a kormány, ill. az ország helyzetéről. Kár, hogy a köv. cikk még csak nem is egy magyar, hanem egy külföldi diák bátor beszédét mutatja csak be:

24.hu/belfold/2019/08/03/magyar-egyetemen-olyan-bator-beszedet-reg-mondtak-mint-ez-az-amerikai-lany/

Az ilyen cikkek a Propin már sosem jelennek meg.
Commenter
@Nessy: Bezzeg a román, ukrán, szerb stb bérszavazók házi páleszt és fehér kenyeret kaptak házi sonkával. A raboknak is jár a lazac a börtönben karácsonykor ünnepi koszt címén. Boldog karácsonyt szolgáló és védő rendőrök. Ennek az emberféleségnek a hatalmát véditek, erre esküdtetek fel. A fehérgalléros bűnözőtársainak is jár a luxuskaja, amíg tűrtök nektek marad a rothadó szendvics.
CsipkeRózsa
Hova lett az ebben a témában megjelent mai cikk? Már megint miért kellett egy cikket és az ahhoz tartozó hozzászólásokat eltávolítani? Nagy szokás mostanában a Propin a cikkek nyomtalan eltávolítása.
Commenter
@CsipkeRózsa: van amit eltávolítanak, van amit nem. Beküldőfüggő is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.