Az államtitkár szerint az emberek is tudják, hogy az ellenzékre nem számíthatnak a családok.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Te banya, eredj és szülj a vezérednek vagy hármat addig se államtitkároskodsz. Behalt a falusi CSOK máris, és most ezt kell az ellenzékre fogni? Hogy se társadalom, se oktatás, se egészségügy politikátok nincs? Csak az üres lózungok és a lopás. Pofátlan vagy, mint a gazdád.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Novákszatyor savanya a szőlő???
Megint hazudsz, ahogy írta egy hozzászóló a csutitetű a gyermekét otthon ápoló titkárnőjét is KIRÚGTA a fenenagy emberségében, még van bőr (jó vastag) a pofádon itt ugatni !!!
Jozefina
Ki lakoltatja ki a családokat és veszi el a fedélt a fejük fölül, immár évek óta!!!
Ki engedi meg a bankoknak, hogy egyetlen tulajdonukat elvegyék több ezer családtól??
Ki teszi tönkre a családokat a horror hiteltörlesztésekkel???
Ki miatt szakadnak szét családok és menekülnek nyugatra dolgozni???
Ki miatt halnak meg emberek a fűtetlen lakásaikban???
Ki miatt fogy a magyar???
És még sorolni lehetne!!!
Nem az ellenzék miatt, hanem orbán maffia állama miatt!!! Amit csak lehet mindent elloptok, hazudtok, félrevezetitek az embereket!!! Ezek megbocsájthatatlan bűnök!!!
dr. prédikátor
te szerencsétlen hülye szatyor!!!A múveletlenség éppen rátok a fityma csürhére jellemző!! egy épelméjű sincs közöttetek!!! Tapló bugrisok vagytok!!!
Sziszifusz
Hát... igen. Az 5. számú párttagkönyv tulajdonosa Bayer Zsolt, ő aztán igen nagyon kulturált, letisztult stílusú megszólalásaival, harcol a gaz ellenzékiekkel szemben.
Vannak még rajta kívül mások is akik Cicerói magasságokat elérő ékesszólással cáfolják, a kormányt és a Fideszt ért, kritikákat.
Commenter
@papa.49: igaz is! A hölgyet azt hiszem Varga? Évának hívták. Diszkriminatív lépés volt és megalázó, senki nem tehet arról hogy a gyereke beteg vagy annak születik. Már akkor látható volt milyen ember a csuti. Nem hiszem, hogy ha beteg gyereke lett volna megtartották, nevelték volna. Maradt volna az örökbeadás vagy az állami gondozás. Mert aki a csuti szerint beteg, idős vagy fogyatékos az méltatlan az életre! Ez vegytiszta náci. Azokba rúg akiket támogatnia kellene egy gondoskodó, jől gazdálkodó államnak, és azokat emeli fel akik őt feltételek és skrupulusok nélkül kiszolgálják. Beteg és beteg között is különbség van lásd az otthoni ápolási díj kiterjesztését ami csak egyes betegségekre vonatkozik, ez is diszkrimináció a köbön hiszen, aki tartósan akár élethosszig beteg az beteg. Ebben az élet nem válogat. Aki egészséges az igazán örülhet hogy megúszta a fidesz afrikai országokat megszégyenítő egészségügyi és szociálpolitikáját. Bezzeg Dajcs Tompika nem rúgta ki a titkárnőjét, igaz ő egészséges gyereket szült neki házasságon kívül. Álságos szentfazekak ez hogy fér bele a keresztény és demokrata világnézetetekbe?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.