Lemond a Magyar Liberális Párt vezetéséről Fodor Gábor, döntését a párt hétfői küldöttgyűlésén jelentette be.

Megint lemondott Fodor Gábor – most a Magyar Liberális Párt éléről távozik

A párt keddi közleményében azt írták: Fodor Gábor azzal indokolta döntését, hogy "a Fidesz által kialakított autoriter rendszer elleni fellépésre csak új típusú ellenzéki együttműködés kialakításával van lehetőség"; ő maga az elmúlt években sok konfliktust vállalt a liberális politika megerősítése érdekében, az új ellenzéki együttműködésben viszont szerinte olyan vezetőre van szükség, akit nem terhelnek az elmúlt évek vitái.

A hétfői küldöttgyűlés egyhangúlag fogadta el a pártelnök döntését, a tisztújításra november végéig kerül sor.

A közleményben emlékeztetnek arra, hogy Fodor Gábor 2013-ban alapította a Magyar Liberális Pártot, 2014-ben országos listáról bejutott az Országgyűlésbe.

Tervei szerint Fodor Gábor újra egyetemi oktatóként folytatja pályáját és olyan intézetet alapít, amely a közép-európai rendszerváltás történetét dolgozza fel – írták a Liberálisok.

Forrás: MTI

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@verőce21: te egy unalmas hazaáruló...,soros bérenc,fidesz ellenes.
RonaGyuri
Ej Gabócza, Gabócza

nem a viták, hanem sokkal inkább az azok hiánya az igazi ok, hogy jó hogy végre eltűnsz

Be kell valljam sohasem gondoltam volna, hogy – még ha csak úgy szegről végről is, de – egy szadeszos vita-hiányosságára teszek felszólamlást. Hiszen a magukat liberálisnak hirdető szadeszosoknál egyetlen dolog volt mindig a fontos, hogy mindegyikük tudja artikulálni a többiekétől eltérő véleményét. Nem is beszélve a szövetségesekkel szembeni távolságtartásukról.
Nos a derék Fodorka most éppen arról zagyvál, hogy „A Magyar Liberális Párt augusztus 26-i küldöttgyűlésén Fodor Gábor bejelentette, hogy lemond a párt vezetéséről.”!
Az indok akár releváns is lehetne: „a Fidesz által kialakított autoriter rendszer elleni fellépésre csak új típusú ellenzéki együttműködés kialakításával van lehetőség.”! Ami lássuk be tőle igazán pikáns felvetés.
Azonban az igazi móka: „olyan vezetőre van szüksége a liberális politikai közösségnek, akit nem terhelnek az elmúlt évek vitái.”. Nos a dolog úgy áll, hogy a legfontosabb irányban ő sem igazán vitatkozott, sőt sokkal inkább szolgált! =))
dr. prédikátor
Pumukli!!!A politika nem neked való !!! Menj el inkább közmunkásnak utcát söpörni, Ott talán nem csinálsz kárt!!! Bár tőled minden kitelik!!!
verőce21
@csak úgy...: @csak húgy...: Van másik...?
Commenter
@papa.49: majd alapít egy legújabb Liberális Pártot. Azt nyilatkozta, hogy nem elégedett azzal amit elért. De büszke rá.
man at work
Mi van?
Honnan mondott le?
Már megint?
Ki az a Fodor Gábor?
Mi az a liberalizmus?

www.youtube.com/watch?v=6FEDrU85FLE&list=RDZcps2fJKuAI&index=11
Ez liberalizmus?
,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.