„Amennyiben a kormány komolyan gondolná, hogy elismeri a nyugdíjasoknak az ország felemelkedésében játszott szerepét, visszahozná a nyugdíjszámítás svájci indexálásként emlegetett rendszerét, amely szerint az ellátások növelése során figyelembe vennék az inflációt és az átlagbérek emelkedését is. Ebben az esetben az idén nem 2,8, hanem akár 7-8 százalékkal is nőhettek volna...

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Az ügyvéd úr esszmefuttatáása teljesen logikus, ám pártunké és kormányunké ezzel szemben nem az!!! A bözsi utalványokon is valakik nagyon sokat keresnek és tesznek zsebre!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@simmering73: Ezt a tendenciát minden hónapban meg lehet figyelni !!! A szatyor egyre kisebb lesz amivel 5000 Ft. meg lehet tölteni !!!
Eriksson
A sztárügyvéd úr arról híres, hogy jó pénzért mindig szembe megy az állítással. Lehet, hogy bizonyos körökben ő a király, de csak olyanokéban, akik meg tudják fizetni. A többiek igazsága nem számít
vacsi
Én már azzal is megelégednék, ha a nyugdíjakat tisztességesen, a törvényben foglaltaknak megfelelően számolnák ki (szolgálati idő, korkedvezmény)!
görbetükör
Azért járjunk két lábbal a földön.
A svájci életszínvonalat kis hazánkkal összehasonlítani több, mint nevetséges.
Én megelégednék az osztrák színvonallal is!
Eladott Ország
Az üzenetet sokan tudják, csak éppen sem a kormánypártot sem az ellenzéket nem érdekli, semmit nem tesznek érte. Azt hiszik, hogy mindenki hülye.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.