A magyar kormány feladata és célja, hogy mindenben támogassa a gyermekeket nevelő családokat, a szorgalmasan tanuló diákokat és a hivatásukat odaadóan végző pedagógusokat – mondta Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere az országos tanévnyitón, vasárnap Sárváron.

Kásler: a kormány célja, hogy mindenben támogassa a gyermekeket nevelő családokat

Elsős diákot vígasztal tanítója a nemzeti tanévnyitón a sárvári Nádasdy Tamás Általános Iskolában 2019. szeptember 1-jén.

Kásler Miklós kifejtette: ezt támogatja a nemzetközileg is páratlan, hét tételből álló családvédelmi program.

A tárcavezető bejelentette, hogy elkészült, és a következő tanévben bevezetik a klasszikus értékekre, de a legkorszerűbb módszerekre és eszközökre támaszkodó nemzeti alaptantervet és kerettantervet. Kitért arra, hogy ehhez alakítják a digitális és hagyományos tankönyveket, amelyeket a 2020/21-es tanévben minden magyar diáknak ingyenesen bocsátanak rendelkezésre 14 milliárd forint értékben.

(MTI)

Cikk- és címlapkép: MTI/Varga György

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Bolondkasler téged meg a ,,nyári villám,, támogasson meg )))))))))))))))))))))))))))))))))
Magyarság kutató ???
Egészségügy ???
Oktatás ???
Ovodák ???
Bölcsődék ???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@kulabombaafityiszre: Még levegőt se egy szobába vele !!!
Nessy
Szerencsétlen kis diákok! Azért a kormánypropagandát talán nem 35 fokos kánikulában, kis elsősöknek kellene előadni! Akkor inkább egy demens otthon lakóinak, azok úgyis másnapra elfelejtik!
Érdekes a történelem. Kisiskolásként Veni sancte volt az évnyitó, Te Deum az évzáró. Aztán jött Rákosi pajtás és a hasonló politikai előadások, amire nem hiszem, hogy bármelyikünk emlékezett volna utána egy fél órával.Később már hangszórón az osztálytermekben. Ott lehetett a legjobban elviselni a süket dumát.
Desischado
Érdekesen "védik" a családokat. A sok kilakoltatás, a családi pótlék befagyasztása és még sorolhatnám. Ez éppolyan hazugság, mint az a "segítség", hogy augusztusban kifizetik a szeptemberi családit, de szeptemberben egy kanyit sem adnak! Mocsok, hazug férgek!
Lepényleső
Hazudnak éjjel-nappal,minden alkalommal? Visszaélnek minden elcsalt és valós hatalommal?
evacica
Ez a pofátlanság teteje! A kilakoltatottaktól elveszik a gyerekeiket,a 9n gyerekes devizahiteles anya segítség kérésére Orbán üzent, hogy kitartás és minden jót! Ocsmány képmutató hazug banda, még az sem igaz amit kérdeznek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.