Megtaláltuk azt az asszonyt, aki feljelentést tett Donáth László lelkész ellen, így kiderült, hogyan kreált ebből országos, átpolitizált botrányt a Tv2. Az újabb részletek alapján már az is alapvető kérdés, vajon honnan tudott a kormányoldali csatorna az eredetileg bántalmazás miatt indult büntetőügyről.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ugye milyen praktikusak ezek a derék migráncsok, bocs Semjén matyarok, nem csak szavazógépek, iderondító birkák, de tanúskodnak is bármire, amit a párt kér tőlük! =))
reagens
Haladó demokratikus álláspont. Áz erőszakoskodót védi és nem kellett volna észrevenni. Igazi liberális demagóg horda, amelyik így gondolkodik. Bűnmentegető és bűnvédő.
Aki Én
@reagens a buta Shikari: mondod ezt tolvajok fő védelmezőjeként, te kretén majom? Azt mondtad félelmedben, hogy eltakarodsz. Vagy úgy gondolod ez az a hely, ahol még kedvelnek, nem tudsz elszakadni?
Macskaszem
Magyarán az történt, hogy gecitévé beígért a nőnek 200 ezret, ha egy kis molesztálással megfűszerezve elmeséli, hogy Donát leb@szta, mert nem végezte rendesen a munkáját. Mivel nem kapta meg a 200 rongyot, hirtelen rájött, hogy nem is úgy vóóót.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.