Ügyészi fellebbezésre súlyosbították a büntetését a rendőrnek, aki három éve részegen eltalált egy kislányt a sátorban, majd még egyszer belerúgott.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Akkor foglaljuk össze:
1. A beb@szott, egyébiránt hivatalos közeg sátrat rúgdos.
2. Elsőre belerúg egy ott alvó kislányba.
3. De ő a rend (részeg) őre, ezért biztos, ami zicher, belerúg mégegyszer.
4. Kap egy látszatbüntetést. a Szájermamiéktól.
És jön a hab a tortán:: A szügyészség (nem is a védő) FELLEBBEZ, a bünti azért ennél mégiscsak legyen súlyosabb . Nosza, ugrik a bíróság és elrettentésképpen felemeli az így már FEFFÜGGESZTETTé módosított büntetést.
Na, tessék mondani, ki lesz/lehet ezután az itélet után akit nem rettent vissza a tettétől egy ilyen vad, szinte embertpróbáló itélet? Ha ettől nem riadnak vissza pl. a kopaszok, autóval gyilkolók és társaik, akkor már tényleg nem tudom, hogy mivel lehet őket kordában tartani.
reagens
Kiskorú veszélyeztetése a szülők részéről a balhé helyszínére a gyereket elvinni. Minimum ki kéne emelni a családból, hogy ne ebbe a közegbe nőjön fel szegény!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.