A Noviny.sk nevű szlovák hírportál szerint Kövér László rosszul lett a Kazahsztánból Pozsonba tartó repülőn, ezért a gép idő előtt megszakítva utazását leszállt Lengyelországban. A parlament elnökét vizsgálatoknak vetik alá, és hamarosan kiderül, hogy folytathatja-e a repülőutat Szlovákiába.

Kórházba vitték Kövér Lászlót, aki rosszul lett a szlovák kormánygépen

A Bumm.sk azt írja, hogy a szlovák különgépen utazik Andrej Danko, a szlovák parlament elnöke is, aki Kazahsztánban hivatalos látogatáson vett részt Kövérrel. Az Euronews értesülései szerint Kövért kórházba szállították.

Forrás: index.hu

59 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ludmilla
akkor elő azt a 10 parancsolatot ,imádkozzon,böjzöljön,és azt kapja,amit a magyarok zöme
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
@reagens: Ha nem élelmiszernek, hanem takarmánynak, vagy ipari célra termesztették valóban kellemetlen is lehet.
Én egyszer véletlenül vettem szesznek termesztett krumplit, ami teljesen ehetetlen volt. Sürgősen tovább adtam rajta. Lehet, hogy a fidesz is operál ilyesmivel. Azóta mindig nagyon odafigyelek az ilyen bevásárlásra. A télire valót előbb néhány kilót veszek, próba főzésre, majd utána többet.
reagens
@Sámannus: Piacon szoktam ilyesmit venni és már én is ismerem a szesz krumplit. Kerülöm. Most bevásároltam a piacon és barátiak voltak az árak. Ráadásul kedvelem a zöldségeket. Krumpli 80 Ft, répa 100 Ft paprika 300 Ft. Ezek jó árak és vettem is bőven. Pari is 300 volt és a hagyma 140. Szóval ajánlom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.