Az édesanya nem tudta titokban tartani.

Mészáros Lőrinc utalhatta az utolsó 100 milliót a kis Zentének

Örömhírrel szolgált ma a súlyos beteg másfél éves kisfiú, Zente édesanyja. Összegyűlt a gyermek kezeléséhez szükséges 700 millió forint, mégpedig úgy, hogy az utolsó százmilliót egyetlen személy utalta.

Először a kisfiú édesanyja a Rádió1-en szerda reggel azt mondta, hogy

egy ismert ember 100 millió forintos adományával gyűlt össze végül a kezelés ára.

A nagylelkű felajánló azt kérte, ne derüljön ki a neve.

A hvg.hu vette észre, hogy az anyuka két embernek mondott külön köszönetet, így valószínűleg Mészáros Lőrinc állhat a nagy összegű utalás mögött. Mága Zoltán ugyanis már korábban felajánlott egy nagyobb összeget.

Két embernek fogom megköszönni név szerint. Egyikük a csupaszív Mága Zoltán, aki tényleg minden követ megmozgatott, Zentéért, a másik nagylelkű adakozó pedig Mészáros Lőrinc és családja volt. Hálásan köszönjük, hogy beálltak a több ezer jószívű ember közé, közétek és így együtt összefogásban sikerült

– írta Tóth Krisztina.

71 hozzászólásarrow_drop_down_circle

levarosbukta
@F_Viktor: "Két embernek fogom megköszönni név szerint. Egyikük a csupaszív Mága Zoltán, aki tényleg minden követ megmozgatott, Zentéért, a másik nagylelkű adakozó pedig Mészáros Lőrinc és családja volt." Nálam ez a mondat verte ki a biztosítékot. Sokkal inkább megérdemelték volna név szerint megemlíteni azokat a kisembereket akik a kevésből is adtak, ha mást nem tudtak felajánlottak eladásra, licitálásra saját maguk által készített dolgokat. Ezeket az embereket többre becsülöm mint ezt a két senkiházit.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
levarosbukta
@Málna: Csiba te! Az a pénz összejött volna anélkül is hogy ez a féreg adott volna egy fillért is. Szerinted csak úgy kapta minden feltétel nélkül? Mit gondolsz mi a fészkes fenének kellett a facebookon közhírré tennie? He?
F_Viktor
@levarosbukta: Írod:
"Mit gondolsz mi a fészkes fenének kellett a facebookon közhírré tennie?"

Egyértelműen a fityesz, vagy az anyuka kampánycélra használta fel a beteg gyereket!
kamazuka
Ennek a szívszorító történetnek van két tragikus vetülete.
Sokat meditáltam leírjam e.
Majd a bölcsek eldöntik,talán ki is mondják ,ha merik.
,,Ezt, nem kellett volna."

Egy ismert ember adta a hiányzó 100 milliót.

Ha nem egy, ismert ember adja, hanem mondjuk, 100 ismeretlen,egyenként 1 milliót,azaz, 3000 eurót,akkor valószínűleg jóléti államban élünk.
De ez a kormánynak nem célja.
Így viszont csontig fényezhetik magukat.

Abba már végképp nem szeretnék belemenni,miért közadakozásból kell gyűjteni,és,hogy a társadalombiztosításunk,miért nem finanszírozza a költségeket,mikor a kormánypropaganda harsogja,
NEKÜNK A GYERMEK AZ ELSŐ!!!
Azt hiszem így a közelgő voksolásnál elgondolkodtató az X elhelyezése.
És ha holnap a Te gyerekeddel is megeshet?...Nem kívánom!
És akkor is lesz majd aki ad a kezelésre 100 milliókat?
Málna
@Mirabilis: Ezzel a logikával akkor a többi adományozónak sem kottyant meg, bármennyit is adott. Nyilván senki sem az utolsó forintját utalta el.
Málna
@levarosbukta: Nem tudhatjuk, mi lett volna. Én is biztosra mennék, nem kockáztatnék, bárkitől elfogadnám a pénzt ebben a helyzetben, ahogy bármely másik édeanya is. És igen, szerintem feltétel nélkül adta a pénzt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.