A Magyar Kétfarkú Kutya Párt három volt aktivistájának javára gyűjtés is indult.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Macskaszem
A fidesz meg a fidelitas hülyeségeinek is ára van, csak azt az elkövetőknek fizetik közpénzből.
Eladott Ország
Látják, Orbánnak sikerült megvalósítania, amire vágyott: nem kell már a porban, sárban fociznia, épített stadiont. Meg egy semmibe sem vezető kisvasutat 12 milliárd forintért , amitől boldogok lettek a magyar emberek is. A vonaton kívül nagyon szereti a páncélozott autót, az is lett neki; és nagyon szeret mások pénzén röpülni rangos, nemzetközi focidöntőkre. Akkor, amikor akar. Ha akarja, elviszi a fiát is a díszpáholyba, lássa az egész világ a családszerető magyar miniszterelnököt. Ja, kérem, tetszettünk volna magyar üstökösök lenni, mint Orbán Viktor. Akkor annyi pénzünk lenne a közös vagyonból, hogy simán építhetnénk mi is százával templomokat kelettől nyugatig; olyan akadémiákat is, ahol luxus semmittevésben tanulhatnának a gyerekeink. Magunkhoz láncolhatnánk az egész országot és jutna minden földi jóból a családtagoknak, a haveroknak meg a seggnyalóknak (így szokták mondani). Tejelnek a magyarok, ha Riskának éppen nem megy!
zsurpubi.hu/shared/hirek/belpol/Tyler/szeptember/FB_IMG_1505799309157.jpg
Orbán kitartó és csakazértis ember: "Ha támadják a kisvasutat, akkor meg kell hosszabbítani Bicskéig, és ha akkor is támadják, akkor meg Lovasberényig."
Nessy
Biztos Lőrinc barát csinálta a költségvetést!
Qqberci
@reagens: Miért, te pénzért vagy hülye?...
RonaGyuri
Halmazati büntetés,

pontosabban súlyosbító körülmény

Egy tegnapim hír szerint „Összesen 860 ezer forint megfizetésére kötelezte a Bicskei Járásbíróság a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) három volt aktivistáját, akik tavaly október 23-án, Felcsúton Szabolcs-Szatmár megyei állomásnevekkel matricázták át a kisvasút megállóit.” Az akcióra az adott indokot, hogy Őfenesége kisvasútjához a szerelvényeket tőlük vették el.
A média szerint is a büntetés meglehetősen súlyos.
Én úgy vélem, hogy ez tévedés, mert a tekintetes bíróságnak azt is figyelembe kellett vennie, hogy: Őfenesége sértés is történt! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.