Az EP-bizottság pedig azt is megszavazná, hogy lapos a Föld.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Sőt szavazás nélkül is megállapítható TE TÖKHÜLYE VAGY FÜRTÖS !!!
papa.49
Sőt szavazás nélkül is megállapítható TE TÖKHÜLYE VAGY FÜRTÖS !!!
advocat
Tomika! Jártál a jogra! Csak ez marhára nem látszik! Tudod, az összeférhetetlenség (büntetőjog, polgári jog, stb.) Bizony azt jelenti, hogy ahol dolgoztunk (jó ez vicc), oda évekig nem adunk megbízást! Ilyen eccerű. Mi a francért nem jártál gyógytestnevelőire. Igaz, ott még gondozott lehettél volna. És valóban Németországhoz - hál' Mózesnek - semmi közöd. Ez meg a németeknél előny.
nezelodo
Tompika, téged senki sem vádolt meg azzal, hogy valaha is dolgoztál volna, ügyvédi irodában vagy máshol. Ha meg olyan hülyék azok a bizottságok. hogy a lapos földet is megszavaznák, miért esz a rosseb a gazdáddal együtt, hogy minden áron bekerüljetek a hülyék közé?! Ja, hogy megtalálnátok ott a helyeteket?
nevemnick
Fürtöske, neked semmihez sincs közöd, kivéve a szó és egyéb szaporítást.
Macskaszem
Németországot nem rólad nevezték el köcsög, a trócsányi irodát viszont arról a trócsányiról, akit éppen kib@sztak a bizottságból. De nem a neve miatt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.