A volt miniszterelnök az ellenzéki főpolgármester-jelölt mellett kampányol. 3 okot sorolt fel.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Bazi nagy hibát követett el az ország azzal is, hogy nem fogadta el Bajnai Gordon miniszterelnők ÚR szolgálatát 2014-ben!!!
tudode
Bazi nagy hibát követett el az ország azzal is, hogy nem fogadta el Bajnai Gordon miniszterelnők ÚR szolgálatát 2014-ben!!!
kereső
@tudode: Örök hála ezért az mszp-nek, és külön mesterházynak.
Nyírfa
Ha Bajnai Gordon visszatérne hivatalosan is a közéletbe, és vállalná a miniszterelnök-jelöltséget, én, 100 %, hogy az őt jelölő szövetségre szavaznék. Szövetségre, ez fontos. Kár, hogy ott van az a ha.
Nyírfa
Karácsony Gergelyt Illetően: Igen, ő nem lop. Ez bűn, szerencsétlenkedés , ügyefogyottság a fidesz szemében, az enyémben viszont érték, mint ahogy az értelmesség is, ami nem mondható el a regnáló hatalom képviselőiről.
Dr plágium
@Nyírfa: Igazad van, de csak olyan szövetségre amelynek a tagjai nem rúgják fel utolsó pillanatban a megállapodást és nem marakodnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.