A magyar külügyminiszter szerint Európa csak akkor lehet újra erős és versenyképes, ha visszatér a keresztényi alapokhoz\n\nA keresztény hit és erkölcs terjesztésének sokkal nagyobb szerepe van a világban, mint korábban, mert manapság a keresztény kultúra és hit számos kihívással szembesül, de Európa csak akkor lehet újra erős és versenyképes, ha visszatér a keresztényi alapokhoz - fogalmazott a külgazdasági és külügyminiszter pénteken Győrben a Czuczor Gergely Bencés Gimnázium és Kollégium refektóriumának átadási ünnepségén.

Forrás: hu.euronews.com
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Bencés nem Bencus

A Szájjártató, már megint mit és kivel?

„A keresztény hit és erkölcs terjesztésének sokkal nagyobb szerepe van a világban, mint korábban, mert manapság a keresztény kultúra és hit számos kihívással szembesül, de Európa csak akkor lehet újra erős és versenyképes, ha visszatér a keresztényi alapokhoz - fogalmazott a külgazdasági és külügyminiszter pénteken Győrben.”
Ez egy dolog, na jó pofa kell hozzá, de van! Azonban mindezt „Szijjártó Péter a Czuczor Gergely Bencés Gimnázium és Kollégium refektóriumának átadó ünnepségén,” – tudta mondani.
Mintha a derék Rétvári Bencus tette volna!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.