Az orbáni Magyarország egyre inkább súlytalanná, érdektelenné válik a Kreml számára is a gyökeresen átalakuló világban. Jó hírt kapott Vlagyimir Putyin orosz elnök október 30-án, mielőtt landolt a repülőgépe Budapesten. Két év késéssel beleegyezett Dánia, hogy területi vizein a Gazprom teljesen… Jó hírt kapott Vlagyimir Putyin orosz elnök október 30-án, mielőtt landolt a repülőgépe Budapesten. Két év késéssel beleegyezett Dánia, hogy területi vizein a Gazprom teljesen kiépítse az Északi Áramlat-2 gázvezetéket. Ennek hatására a Moszkvai tőzsdén az orosz energetikai cégóriás részvényei tizenegy éve nem látott csúcsot értek el. Minthogy az orosz, a finn, a svéd és a német hatóságok már korábban kiadták az engedélyt, így a Balti-tenger medrében több mint kétezer kilométeren át húzódó második vezeték utolsó, 147 kilométeres szakasza is elkészülhet január végére, február elejére, amit eddig minden eszközzel meg akart akadályozni az ukrajnai vezetés is.

Feltöltő: lampa laz
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
A hülyéket csak eszközként használják. Orbán nem vagy nem akarta észrevenni, h putyin csak fel és kihasználja némi juttatás fejében a nagypályás politikájához.
RonaGyuri
Perverzió?

S akkor még nem is beszéltünk arról, hogy pont tőlük! =))

Mottó:
„Köztársaságunk és a sajtó együtt emelkedik fel, vagy bukik el. Az ügyes, érdek nélküli, közszolgálati szellemű sajtó, amely képzett intelligenciával tudja, mi a helyes és bátor azt megcselekedni is, képes megőrizni azt a közerényt, amely nélkül a nép kormányzata hamisság és utánzás. A cinikus, zsoldoslelkű, demagóg sajtó idővel ugyanolyan alantas népet teremt, mint amilyen ő maga. A hatalom a Köztársaság jövőjének építésére az újságírók eljövendő nemzedékeinek kezében lesz."” Joseph Pulitzer - The North American Review 1904

A párt központ napilapja „Troll: Nem kell kielégíteni a balliberális újságírók perverzióját” címmel számol be a Hír TV Troll című műsorában elhangzottakról.
Ez annyira karakteres, hogy kénytelen vagyok szó szerint – mármint a portál cikkből – idézni:
„Hangzatos címek születtek a balliberális sajtóban Vlagyimir Putyin orosz elnök legutóbbi budapesti látogatása kapcsán. Most éppen – egyebek között – az verte ki a biztosítékot, hogy nem kérdezhetett mindenki az Orbán-Putyin sajtótájékoztatón pedig – mint az a Hír TV Troll című műsorában elhangzott – az ellenzéki médiumok mindegyike ott lehetett az eseményen, de úgy tűnik, az ellenzéki médiamunkások egyértelmű célja, hogy valamin „hőzönghessenek”, ugyanakkor – mutatott rá Boros Bánk Levente, a Médianéző ügyvezetője – az korántsem újságírás, hanem bunkóság, ha valaki azon élvezkedik, hogy „jól bekérdezzen” Putyinnak, vagy Orbánnak.”!!!
Igen jó tetszetek látni a mocskok nem elégednek meg azzal, hogy (igaz már ez sem általános) beengedték őket a sajtájra, odáig pofátlanodtak, hogy kérdezni is akartak. S hát ösmerjük ezeket a pernehájdereket, aki méh arra is vetemednének, hogy más húrokat pengessenek, mint:
„Dicsőség a magasban Istenünknek,
Dicsérje őt a föld és a nagy ég,
Ki egy szavával híva létre mindent,
S pillantásától függ ismét a vég.
Ő az erő, tudás, gyönyör egésze,”
reagens
Putyin a szövetségesünk Európa megmentésében.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.