Harminc évvel a berlini fal leomlása után a közép- és kelet-európai népek a békés forradalmakkal elért eredményeiket féltik.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
A kormányt bírálni nem kell félnetek, jó lesz, ha mindenki egyetért, én nem ellenzem.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nemkati
A kormányt bírálni nem kell félnetek, jó lesz, ha mindenki egyetért, én nem ellenzem.
Ronin2
"A demokrácia nem más,mint a renyhe,tunya többség hatalma, a tenni vágyó,jobbító szándékú kisebbség fölött".

Ui:- a nagy számok törvénye alapján,ahol sok a hülye,ott a hülyék uralkodnak.
Gáon Mordehaj
"A magyarok többsége fél nyíltan bírálni a kormányt és aggódik a demokrácia miatt.."
Nem a "magyarok" többsége, csupán a 24. Hu hülye firkászai, aki még ebben a témában is hazudoznak és hangulatot keltenek, mert a ballibsi csőcselék úgy szidalmazza, oly oktalanul és igaztalanul ócsárolja a nemzeti kormányt, ahogy a csövön kifér.
Nem értem, hogy egy újlipótvárosi baloldali családi gyökerű, a fejét liberális destrukcióra adó galuti zsidó, mint Szigeti Péternek, miért érzi fiziológiás szükségletnek, hogy állandóan és igaztalanul a nemzeti kormányt ekézze?
csak úgy....
@Gáon Mordehaj: ugyan már kolléga,te mivel bizonyítod,hogy nálad és csak is nálad az igazság!? ha már ennyire nem bíztok európába,akkor miért nem ültök lóra és vonultok vissza a biztonságot és jólétet adó ural mögé!? mondjuk,belöled lehetne táltos...
nemkati
@Gáon Mordehaj: A nemzeti kormánnyal már eleve az a gond, hogy nem nemzeti. Ezzel szemben hazaáruló, és baromira szégyen, hogy nemzetinek meri magát nevezni. Aztán meg az, hogy illiberális, méghozzá (legalábbis szavakban) liberálisból lett azzá. A többit most nem sorolom, talán már mindenki tudja, miket követnek el, amik miatt minden liberális és demokrata gondolkodású ember joggal bírálja őket. És ez így lesz amíg el nem takarodnak a hatalomból. Egyenesen a börtönbe fognak takarodni.
Eladott Ország
@nemkati: ma,11:12; „A királynét megölni nem kell félnetek jó lesz ha mindenki egyetért én nem ellenzem.”
(János esztergomi érsek híres kétértelmű mondata Gertrudis megölése kapcsán)
nemkati
@Eladott Ország: Nem az. Ezt én mondtam. :)
Gáon Mordehaj
@csak úgy...: Nem ez a kérdés!

A magyarországi tolakodó ballibsi arrogancia oly mértékben van csúcsra járatva, hogy itt "félelemről" beszélni abszurdum.
Ez a társaság 1947 óta megszokta, 1919-es elődei útján, hogy ők a közélet és politikai történések főszereplői. Ők kérdeznek és egyben a választ is ők adják. Mivel ez a beteges felülreprezentáltság némileg alábbhagyott ezt valamiféle szellemi és egzisztenciális vészkorszaknak élik meg. Ehhez járul mérhetetlen önkritikátlanságuk is.
Nyugodjatok le!
Annyira ismerlek benneteket, mint a saját tenyeremet.
Ti is tudjátok, még ha nem is mondjátok ki, hogy IGAZAM VAN!
csak úgy....
@Gáon Mordehaj: hát persze,hogy nem! csak az, amit te szajkózol...
az öreganyátokat nézzétek hülyének és ne engem! ...önkritika? azt elöször a már politikailag minden volt és lesz , "bálványotokon" kéjed számon,akit csak komcsi kategóriába tudok sorolni...
csak úgy....
@Gáon Mordehaj: "Ti is tudjátok, még ha nem is mondjátok ki, hogy IGAZAM VAN! "
ez megint egy tipikus rohadék komcsi szöveg,ahol csak a pártnak és a tagoknak lehetett igaza...,ha nem volt, akkor is!
Gáon Mordehaj
@csak úgy...: Nem vagyok Fidesz párttag (többször elmondtam) A nacionalizmus és a jobboldali cionizmus elszánt híve vagyok! A destruktív liberalizmus ádáz ellensége!
csak úgy....
@Gáon Mordehaj: ha én azt mondom magamról,hogy én fideszes vagyok,akkor te azt elhiszed nekem? na látod...
a liberalizmusról meg csak annyit,hogy marha távol áll tölem,kb. mint a komcsik és a fidesz.
..látom,te még keresgéled magad mint a fönököd,-néha ki köll húzni a nyelvet a szerinted elötted-elörébb haladókból és érdemes körülnézni ,esetleg az eszedet használni.
csak úgy....
@Gáon Mordehaj: remélem,hogy a magyar nacionalisták már tanultak a szegedi csanád féle esetböl és csak a genetikailag tiszta matyarokat veszik föl a soraikba. :)
szerintem alkalmaznotok kéne a manapság,szinte ingyan lehetöséget a genetikai tesztet! lehet,hogy kevesen maradnátok és téged is kibaxikálnának a soraikból,de legalább biztosra mennétek,mert bebax ha meget közétek keveredik egy nem vérvonalas,7.iziglen fax...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.