„Ez az erő sokkal erősebb annál, mint bármelyik politikus gondolná.” Nem pártokra, emberekre épít, így Orbánnal sem ő tárgyal.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Remélem Karácsony nem fog bedölni orbánnak!!! A nép az valóban nagy úr és ezt kell Karácsonynak is képviselnie, ellentétben a magyar kormánnyal, akik messze nem az állampolgárok érdekeit tartják szem előtt!!!??
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
@Málna: Szintén. Egyben elismerem, hogy nem történhet minden a szám íze szerint, de attól még mehetnek jól a dolgok. Úgy általában.
görbetükör
@Eriksson: Fel sem tételeztem, hogy te tudod. Csak azt tudod, ami neked kell. :D
Eriksson
@görbetükör: Istenem, hogy te milyen sunyi vagy! Inkább ne írtál volna semmit.
görbetükör
@Eriksson: Te tényleg nem tudod, hogy milyen körülmény kell ahhoz, hogy valaki tisztességgel megéljen?
Persze hogy nem, ezért vagy talpnyaló!
Sámannus
@Gáon Mordehaj: Álljunk meg egy szóra! "Ha valaki tisztességesen körülnéz, akkor különféle politikai formációk szánalmas katyvaszában a Fidesz és szövetségese az egyetlen olyan párt, amely a rendszerváltás óta a legeredményesebb gazdasági, nemzeti, és szociálpolitikai eredményeket érte el! "
Ha valóban tisztességes vagy és katyvaszt emlegetsz, csak számoljunk, hány pártot vert szét és kebelezett be a fidesz, milyen katyvaszból áll? Ha csak a kisgazdákat az MDF, a vállalkozók pártját tekintjük, de ott kötött ki a MIÉP, csak azokat említeném akik bent voltak a parlamentbe. Miféle társaság ez? Akik egykor elárulták választóikat a választói előtt levitézlettek, és meghunyászkodtak a fideszes erőszaknak. Nehogy megdicsőülj ettől az agyament társaságtól ezért nem volt más jelölt Mohácson, mert a fidesz megkajolta a jobboldalt.
Ne tarts te oktatást senkinek! Te vagy egy agitpropos, aki baleknak néz mindenkit, akivel szóba áll.
Amúgy ne dicsekedj a csokkal, ha akartátok volna sokkal korábban megtehettétek volna, de nekem itt is fenntartásaim vannak. Itt a fidesz szokásához híven nemadományoz semmit a polgároknak, mert a sikertelen szerződésekben benne van, hogy akik a nyomor elől menekülnének, de eredménytelenek lesznek, ők fizetik az állam helyett a kamatot, amit a gyermekeseknek elengednek. Egyébként a propagandán kívül alig van már eredménye ennek a politikának. Túl sokszor gázolt át a fidesz olyan társadalmi rétegeken, hogy ennek az akciónak már kevés lesz a társadalmi haszna.
Nem dicsekedsz azzal sem, hogy a nyugdíj kiegészítések is azért vannak, mert az állam becsapja a polgárait amikor az infláció előrejelzéséről dönt Akkor lopja meg a nyugdíjasokat, és a jövedelemből élőket, mert az inflációról és a forint gyengítéséről folyamatosan eltereli a figyelmet, holott még a jegybank is ez alatt vágja a fát.
Ne dicsérd hát ezt a bűnbandát olyan hevesen mer ha rájössz hogy átvernek a saját nyelvedet fogod kitépni, mert vak voltál.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.