A Fidesz budaörsi elnöksége felszólította Wittinghoff Tamás polgármestert, hogy kövesse Borkai Zsolt győri polgármester példáját és mondjon le.

Czuczor Gergely, a Fidesz budaörsi elnöke péntek, az MTI-nek elküldött közleményében felidézte:

Győr megválasztott polgármestere, Borkai Zsolt lemondott tisztségéről, mert nem tudja méltó módon ellátni városának képviseletét.

"Méltatlanná válásának háttérében a polgármesterről még a választási kampányban előkerült és a média által felkapott szexvideó áll" – tette hozzá.

Wittinghoff Tamás, Budaörs polgármestere "morálisan és politikailag megbukott", "hazugságaival, támadó fellépésével, mesterkedéseivel sem tudja elleplezni a tényt, hogy méltatlanná vált Budaörs képviseletére" – írta. Hozzátette:

a Fidesz budaörsi elnöksége felszólítja Wittinghoff Tamást, hogy kövesse a győri polgármester példáját és mondjon le polgármesteri tisztségéről, ne hátráltassa tovább a város fejlődését, a helyi közélet "békés, demokratikus viszonyainak helyreállítását".

Czuczor Gergely megjegyezte: arra kérik a budaörsi politikai szereplőket, társadalmi és civil szervezeteket, egyházakat, hogy határozottan álljanak ki a település erkölcsi megújulásáért.

Lehetetlen helyzet, hogy a szexbotrányba keveredett városvezető mutasson példát a budaörsieknek, vagy ő képviseljen bennünket ország-világ előtt. Nem hagyhatjuk, hogy az erkölcsi züllés és a polgármester méltatlan helyzetéről legyen hírhedt Budaörs

- tette hozzá a politikus.

Az Index az ügy kapcsán felidézte: "Az önkormányzati választás előtti kampányban Budaörsön postaládákba dobták be azokat a szórólapokat, amelyeken egy pornóoldal linkjén egy Wittinghoff Tamásról titokban készült szexvideó volt látható. A felvételen a családos polgármester egy szőke nővel szexel. Wittinghoff feljelentést tett, és azt nyilatkozta: a felvételen nem egy prostituált látható, hanem egy masszőrnő csábította el, az aktust pedig szándékosan, titokban rögzítette valaki, hogy zsarolni tudja őt. Wittinghoff azt nyilatkozta, családja erről már rég tud, velük ezt tisztázta, és mellette állnak."

Forrás: MTI, Index

Címlapkép: MTI/MTVA Balogh Zoltán

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Wittinghoff inkább áldozat ebben a sztoriban, mert valami fideszes mosléknak panaszkodott, hogy fáj a háta, az meg ajánlott neki egy masszőrt, akiről kiderült, hogy egy céltudatos kurva. Már csak egy kamerát kellett elhelyezni.
Szóval ez nem egy sokmilliós, luxusjachtos, kurvás, piás, kokós több napos orgia volt, csak egy ótvar szemét megvezetés. Wittinghoff nem nyúlt le százmilliárdos tételekben közpénzt.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Macskaszem
Wittinghoff inkább áldozat ebben a sztoriban, mert valami fideszes mosléknak panaszkodott, hogy fáj a háta, az meg ajánlott neki egy masszőrt, akiről kiderült, hogy egy céltudatos kurva. Már csak egy kamerát kellett elhelyezni.
Szóval ez nem egy sokmilliós, luxusjachtos, kurvás, piás, kokós több napos orgia volt, csak egy ótvar szemét megvezetés. Wittinghoff nem nyúlt le százmilliárdos tételekben közpénzt.
Borsodi
Borkait se a kurvák miatt kell el ítélni, Audis projekt nagy értékű ingatlanok,fia havi 1milliós járandósága,luxus csajszi honoráriuma,hogy történt.
namihami
@Borsodi: El kellene, de Fidesz-szinten ez inkább elvárás, mint bűncselekmény. Csupán a vezetőkhöz zárkózott fel.
A gyerekei pedig a Fidelitasos iránymutatást követtük (családi példaképek szintjén). Az 1 milla csak az egyik ""dolgozójától"" származott. És legalább még egy derült ki azóta. Hogy volt-e még? Ki tudja, de most már talán az örök homály fogja borítaci (a pintyérek intenzív nyomozása mellett pláne).
nezelodo
A fijjuk néhány dologról megfeledkeznek. Wittinghoff Tamás masszőrje pártfeladatból látta el a feladatát, tehát a fidesz tart kurtizánokat ilyen célra. Másodszor nem kötött milliárdos simlis üzletet saját és a haverok zsebére, a város kárára, ami bűncselekmény. Harmadszor nem intézett a hivatásosnak, akiről nyilván naiv módon elhitte, hogy masszőr, több milliós Széchenyi tervből kifizetett bugyipénzt.
Szóval okosabbak lennének a dakoták, ha hallgattak volna.
Borsodi
@namihami: Ezért tart itt az Ország,korrupt gazemberek ingyen élő tehetségtelen nagy képű tolvajok, akik hatalmukat fitoktatva teszik tönkre a kis Országunkat.
Szeparepa2
Keres ő bőven eleget korrupció nélkül is, nem szorul rá, és nem telhetetlen... Ezzel a részével nincs gond. Huszon-nemtudomhány éve polgi és 2-3 évente a fizeSS maffia és megpróbálja besározni, mivel nehéz elviselniük, hogy a leggazdagabb (németek által bőkezűen és folyamatosan támogatott) várost az országban, egyúttal a legjobb aglomerációs ipari zónát vezeti és nem tudnak ott lopni annyira, mint szeretnék, meg ahogy megszokták. Borzalmas kín lehet a náci hazaáruló rablógyilkos szarbángeci-maffiának. Most bejött a húzás. Elgyengült; már öregszik ugyebár. Valami rendezvényen leitatták (talán valamit tettek az italába... szóval legyen ez tanulság mindenkinek a közéletben, akármilyen italt és ételt akárkitől nem elfogadni!). Bezakkant tőle és akkor beterelték egy bekészített "masszőrhölgy"-höz; ő meg sodródott az árral. A videón látható, hogy nagyon nincs magánál. Nyilván ő is sáros, de az is lehet hogy nem. A családjával ugyan rendezte; ez a rész, tehát a magán morális rész oké. Közpénz lopás sem volt, pofátlan luxus sem. Ebben az ügyben sokkal érdekesebb, hogy KONKRÉTAN KIK IS CSAPDÁZTÁK BE ÉS KI IS A BIZONYOS KURVA? Nyilván fizeSS maffia machináció, mi más lenne... Azonban Tamás bátyának is sajnos illik lemondani, mert a videót mindenki megnézte, kézről kézre járt... ott lóg a nagy fasza... aztán meg a bőr a lottyadt seggén premier plánban... Ezek után hogy akar emberek-, idősek, nők, gyerekek, vallásos emberek elé állni és a szemükbe nézni... Nem lehet már csinálni sajnos, lett légyen bármily jó, bármily becsületes polgi, ebbe belesétált és elbukott sajnos... Ettől még a fizeSS maffia úgysem fogja tudni a várost átvenni. Egy fiatal lelkes klassz független és pártatlan embert kell jelölni és kész... ő meg pihenhet, illetve a közgyűlésben jó eséllyel még részt vehet... emelt fővel távozhat hiszen bűncselekmény áldozata; sőt rehabilitálásra is számíthat idővel, ha kiderül, konkrétan kik a köztörvényes bűnözők, akik zsarolgatták is a felvétellel egyébként legelőbb...
Nyírfa
Budaörs soha nem lesz a fideszé. Ott igazi lokálpatrióták élnek, felelősen gondolkodó, a szabadságot értő emberek.
Mindettől a fidesz fényévnyi távolságra van. Hiába is próbálnak kavarni, csak a saját anyagcsere-termékük csapódik vissza rájuk.
Nyírfa
@Szeparepa2: Nincs, nem volt és nem lesz rá igényem, hogy megnézzem a videót. A budaörsi polgármesterét tiszteletből, a győriét az undor miatt.
Engem nem érdekelnek a politikusok péniszméretei, a testük feszessége. Az emberi értékeik, azok, igen. Ezt Budaörs polgárai is így gondolják, ezért nyert Wittinghoff Tamás hatalmas fölénnyel. És ez maradjon is így.
Szeparepa2
@Nyírfa: Igazad van, azonban fogalmad nincs hányan kíváncsiak és megnézték. Engem sem érdekelt baromira, de a rend kedvéért megnéztem mindet. Ez is a tájékozódás része, tetszik vagy sem... Egy férfinek, főleg egy magamfajta vén bűnöző félének, ez nem jelent problémát, láttam már csúnyábbat is... Ha polgármester lennék, vagy bármi közszereplő, az biztos hogy egy ilyen publikáció után másnap fülem farkam behúzva rákvörös fejjel távoznék... a pénisz méret sem érdekes, az csak illusztráció volt, hogy írtam hogy lóg a nagy fasza, de tudnék ezzel kapcsolatban kellemetlen dolgot is írni. Ezek után ne kéne kiállni emberek elé... én csak javát akarom, hidd el... és ilyen butaságot meg ne higgy, hogy ő az egyetlen záloga Budaörs sikerének. Hasonló kaliberű, gondolkodású, ismert lokálpatrióta esélye, ha elindul helyette ugyanilyen. Látható itt is a fizeSS maffia gyűlölet-terror... ahogy itt kitették újra és újra... úgy simán megtehetik, hogy egy rendezvényen ahol jelen van a Wittinghof mint köztiszteletben álló polgármester és családja, meg ki tudja kik, akár külföldiek, akik mit sem tudnak erről a botrányról, aztán kivetítik ott szépen mindenki szeme elé a videót... én nem várnám ezt be a helyében... mert ide a rozsdás bökőt hogy tervezik... ha másért nem, csak ezért legalábbis át kéne gondolja... Ha már nem polgármester akkor beleszarhat, kiröhögheti őket, sőt be is szólhat, hogy na mi van szarházi csicskák, irigykedtek..? (nyilván ez nem az ő stílusa persze tudom)
Nyírfa
@Szeparepa2: Hogy Te mit tennél, már tudjuk. Aláfeküdnél a fidesz karaktergyilkolásának. Azt mondod, a videót továbbra is felhasználhatják ellene, mindaddig, amíg el nem üldözik a polgármesteri székből. Lehet, ha öngyilkosjelöltek a fidesz stratégái. Ugyanis az emberek megvetése az egyetlen, amit biztosan elérnének vele.
Ami a tájékozódást illeti: maga dönti el az ember, hogy honnan meríti az információit, origót olvas vagy 444-et, kamuoldalakat böngészget, mert jó tudni, mivel készül az ellen, vagy beéri a hitelesebbekkel. Senki nem tartott pisztolyt a fejedhez, hogy nézd meg a videót, ez a fidesz várakozásának, szándékának megfelelő választás volt. Sokan megnézték? Igen. Te is, pedig tudod, miért , és kik készítették. És W. Tamás mondjon le?
Az is elképzelhető, hogy lenne megfelelő utód. De érdemes átgondolni, hogy meddig hagyjuk érvényesülni az aljasságot.
Mert, ha hagyjuk, soha nem lesz vége.
Sámannus
@Nyírfa: Olyan csali ez mint a halnak a horog. A valóságban csak az van mögötte, hogyan lehet kompromittálni, majd zsarolni valakit. Má Borkainál a kívánt célig is eljutottak. Zsóti szív mint a torkos borz.
Nyírfa
@Sámannus: Borkaiért nem kár. Wittinghoff Tamást védi a tisztessége, a szakmai kikezdhetetlensége. Remélem, a budaörsiek kitartanak mellette, egyrészt, mert megérdemli, másrészt, hogy véget vessenek a fidesz posványának.
Szeparepa2
@Nyírfa: Nem értettel meg sajnos. A hangsúly azon van, hogy az ő érdekében írtam ezt. A videót itt is többször linkelte az ügyeletes idióta orbánseggféreg náci trollunk, nem tűnt fel? Tehát sorold be szépen akkor a Propellert is a felsorolásodba! Mert te is olvasol és kommentelsz itt és ez nem kamuoldal akkor gondolom szerinted sem... vagy igen? Az a video sem kamu, nemde? Megismétlem a felvetést, ha egy összejövetelen, ahol család, gyerekek, öregek, tisztes emberek részt vesznek, Wittinghof vezeti, vagy akár csak díszvendég, és egy kivetítőre egyszer csak kiteszi ez a patkány náci hazaáruló söpredék, amolyan kurvincs félék, a felvételt. Akkor mit tennél, akkor mit fog tenni W. Tamás? Akkor már késő lesz... még azok előtt is beég, akik esetleg nem tudtak róla, vagy tudván érdemeit stb stb blabla... szemet hunytak felette, és mint írtam, látszik hogy kész van a pali, ami lehet sima pia, drog, vagy hogy beitatták etették... érted? Azt hogy magyarázza ki, hogy bizonyítja be, hogy csapda volt, hogy full készen kefél egy kurvával..? Ezt elmagyaráznád nekem, mert nem értem... Ezt botrányt még igencsak lehet fokozni, míg a posztján van. Ez nem fizeSS szarháziságának aláfekvés, hanem inkább bölcs visszavonulás lenne, és mint már írtam, vagy 30 éve van a poszton, tehát még csak azt sem lehet mondani, hogy nem volt eleget. Ha helyette ugyanilyen felfogású ember lesz, az ő csapatából, akkor mi a probléma? Budaörs ugyanolyan marad, ugyanott a a palettán, viszont elejét vették egy nagyon kínos támadásnak, ami a levegőben van folyamatosan fölötte lóg... mert biztosak lehettek benne, ezek a férgek, végig fogják vinni, csak a lehetőséget keresik. Ahogy itt kiteszik újra és újra, úgy máshol is máshová is másmódon is akarják és próbálják, csak idő kérdése hogy sikerrel járnak-e... Most mondjuk ott tartunk hogy látták az országban pár tízezren, ha egy ilyen akció sikerese lesz, akkor már százezrek fogják látni... az jó lesz..? Megismétlem ezt W. védelmében írom abszolút jó szándékkal!!!
Nyírfa
@Szeparepa2: Megérteni és nem egyetérteni két különböző dolog. Te az ő védelmében javasolod, hogy teljesítse a fidesz követelését olyan előrevetített , lehetséges következmények miatt, amelyeknek a megvalósulása legalább annyira fikció mint realitás.
Én azt vetettem fel, hogy amennyiben a fidesz továbbra is ilyen eszközökkel próbál előnyt szerezni vagy már semmi nem vezérli, csak a bosszúállás, azzal egyszer s mindenkorra saját magát nyírja ki, akár bűnügyi vonatkozásban is.
Úgyhogy én W. Tamásra és a szavazóira bízom, hogy ők mit tartanak helyénvalónak.
Az pedig, hogy a Propelleren kommentelek, kizárólag miattatok van. Itt vannak ismerősök, régi bloggertársak a Népszabadságtól, és sok új ember, akivel hasonlóakat gondolunk a tisztelt emberiség viselt dolgairól. A cikkek javát Ti hozzátok, amolyan Tallózó ez a weboldal. És itt sem kötelező minden ajánlást megnyitni.
Sámannus
@Nyírfa: Szerintem ők is látták, hogy csak lejáratás folyik. Úgy mint annak Hiller ellen, ott egy "Macuska akciót" indítottak, de később csak az akcióra derült fény, nem sikerült lépre csalni az áldozatot.
Nyírfa
@Sámannus: Hiller? Nem emlékszem. Segíts, jó?
Sámannus
@Nyírfa: Azt hiszem miniszterként dolgozott, akkor az egyik munkatársával akcióztak, aki a közelében dolgozott...
nol.hu/belfold/20110728-a_nyirfatol_mucuskaig-1150611
Vagy ez:
www.origo.hu/itthon/20051103kemugy.html
Vagy ez:
www.origo.hu/itthon/20051103kemugy.html
Annyira háttérben ment a dolog, hogy csak a bennfentes fideszes vezetők kavarták az ügyet.
Nyírfa
@Sámannus: Teljesen kiment a fejemből. Az viszont hihetetlen, hogy már akkor is a mostani módszerekkel mahinálták a közéletet, de az ellenzék még sem tud résen lenni.
Sámannus
@Nyírfa: Egy szó mint száz ezek ugyanazok.
advocat
@Macskaszem: Így igaz! Jártatják a szájukat, mert ez van kiadva! Annyi eszük sincs, hogy valami le nem futottat mondjanak!
Sámannus
@Nyírfa: Pontosan ezért járunk egyhelyben, mert ezeket nem tudjuk lerázni magunkról. Egyszerűen mindent meghamisítanak, csalnak hazudoznak a képünkbe.
Nyírfa
@Sámannus: A mi évjáratunk lassan távozik, az aktív politizálásból, mindenképpen. Idő, Sámannus, idő kell, néhány évtized, és változik a kép.Lehet, hogy a mai tizen-, huszonévesek által rohamos fejlődésnek indul az ország. És az is lehet, hogy tök mindegy, mert még ebben az évszázadban megalakul az EU-Egyesült Államok, és ez olyan társadalmi változásokat generál, amelyről ma még álmodni sem mernénk.
Sámannus
@Nyírfa: Ha emberekből vagyunk is nem adjuk fel az álmunkat Az én szerencsém háromszor küldött vissza odaátról, és aktív vagyok most is, szerencsére. Eszemben sincs engedni egy fikarcnyit sem, tudom sokan vagyunk, és azt is hogy nem vagyunk egyformák, úgy kell jó útra térnünk. Bízok az emberek tisztességében. Tavaly igen érzékenyen érintett mindenkit a vereség, de én akkor is mondtam az ismerőseimnek, aki értetlenül álltak az eredmény fölött, mert láttam mindenki arcán a csalódottságot, hogy olyanok vagyunk, mind ha mindenki egymaga lenne. csak a szemléletünkön kell változtatni és bízni egymásban. A pohos veszte ez lesz.
Nyírfa
@Sámannus: Jól esett olvasni a szavaidat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok