Az RTL Klub birtokába került több olyan hangfelvétel, amin állítólag a Borkai-féle szexvideókról ment a tárgyalás; pontosabban arról, hogy mennyibe kerülne az elfelejtése.

Hangfelvétel: tízmilliót kértek Borkaiék szexvideójáért

A csatorna híradója által közölt hangfelvételeken két ember beszélget telefonon: az egyikük Puska Péter (a szexvideón is látható Rákosfalvy Zoltán ügyvéd munkatársa), valamint Póczik József egykori válogatott labdarúgó.

A gyanú szerint az exfocista közvetítőként közölte Rákosfalvy emberével, hogy 10 millió forintot kell adniuk azért, hogy a felvételek ne kerüljenek nyilvánosságra.

Alább megnézhető a híradós anyag:

A zsarolásnak végül nem engedtek, ugyanakkor nem tudni, hogy ez vezetett-e el a Borkai Zsolt győri polgármester bukását jelentő felvételek nyilvánosságra hozásához, vagy valójában többekhez is eljutottak a képek és videók.

(RTL Klub)

82 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
@fideszes gyökér: Jól látod, pedig sokan azt hitték, hogy ekkora hatalommal jó dolgok történnek majd. Sokan nem vették észre, hogy ellenkező irányba indultak el mint amit ígértek, és még sokan most sem veszik észre ki hazudik az embereknek valójában.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
@CsipkeRózsa: A cirmi nyilván személyesen ismeri a sporttársat, és csodálattal viseltetik iránta, mert neki van mivel, van kivel és van hol... Talán még irigyli is érte.
Shikari
@namihami: Bizonyíték is kéne, nem csak a vádaskodás! Az meg nincs, ugye? :-))))))))))))
Aki Én
Látom, sokan bekapták a csalit, és a szexről meg a zsarolásról beszélnek csak. Pedig itt a mindent behálózó, elképesztő korrupcióról van szó. Csak ebben az esetben 10 milliárdos nagyságrend. Ahogy a dolgok zajlanak, ehhez nem is fér kétség. De aki már régen eldöntötte, hogy csak a fidesz szavát hallja meg, nem gondolkodik, nem a szemének, hanem a fidesznek hisz, attól nemmeglepő. Az végképp érthetetlen, hogy sokan összemossák a budaörsi üggyel.
namihami
@Shikari: 07.57: Hogyan, miből, honnan lenne/lehetne bizonyíték, ha a nyomozást se végzi el az arra illetékes szerv. Egyszer már próbáltam célozni rá, hogy a bizonyíték beszerzése NEM A VÁDAT BENYÚJTÓ feladata. Ha egy bűnözői kör összezár (nem fogadja be a vádat, nem indít/HAT/ja el a nyomozást), akkor a büdös életbe nem lesz bizonyíték se. És, mint céloztam volt rá, hiszem (és nem csak én), hogy ennek az ügynek (is) a legfelsőbb körökben van a vége. Ezért TILOS a nyomozásnak még a gondolata is. Ha tiszták lennének, az elsők között vizsgáltatnák és rohamsebességgel végeztetnék, hogy aztán ország-világ előtt lehessen hírdetni az ártatlanságukat. DE, ugyebár mindezekből ennek nyoma nincs.
Shikari
@namihami: Feljelenteni alapos gyanúval lehet. Vagy elmondják jegyzőkönyvbe, hogy mire alapozzák a gyanút, vagy mutatnak valami bizonyítékot. A hatóság majd nyomoz. Ha viszont bizonyíték nélkül vádaskodsz, jön a hamis vád bűntette!
Rágalmazás, jó hírnév megsértése! :-))))))))))))))))))))))
Tessék! Polírozd tovább!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.