Az ügyészség által kiadott vádirat szerint a férfi hosszú hónapokon keresztül zaklatta saját kislányát az éjszaka kellős közepén, egészen addig, míg az sírásba nem tört ki – számolt be az Index. Volt, hogy az ujjával a végbelébe is felnyúlt, miközben a pici keservesen zokogott.

Fellebbezett az ügyészség és súlyosabb büntetést kér arra a huszonéves férfira, akit 9 év 6 hónap börtönbüntetésre ítéltek, mert brutálisan zaklatta a mellette alvó kislányát. Mindezt hosszú időn keresztül.

Az ügyészség közleménye szerint a Gyulai Törvényszék a vádlottat 9 év 6 hónap szabadságvesztésre ítélte. A nem jogerős elsőfokú ítélet tényállása szerint

a férfi hónapokon keresztül, hétvégenként, az éjszakai órákban a közte és az élettársa között alvó négy éves kislányát felébresztette, a nemi szervét fogdosta, dörzsölte valamint az ujjával a sértett végbelébe nyúlt, miközben a sértett hangosan sírt.

„A vádlott büntetésének súlyosítását indítványozta a Szegedi Fellebbviteli Főügyészség a Szegedi Ítélőtábla felé, ezzel fenntartva a Békés Megyei Főügyészség súlyosítás érdekében bejelentett fellebbezését".

Forrás: Index

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Borsó
Ideje lenne amerikai mintára Magyarországon is névvel, arccal ellátott listát közzétenni az ilyen állatokról. Jogom van tudni, hogy milyen állat lakik a szomszédomban, dolgozik a munkahelyemen, stb.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
És még csak ennyit- a pici most négyéves. Ezek szerint már három éves korában is bántotta- egy félig még csecsemőt. Nem érdemli még azt se, hogy emberként bánjanak vele.
picike1
idegeket tépő emberek kiiktatni a világból is ezeket mind a két szülőt
percsi
@szegfue: Nem tudjuk a pontos körülményeket, ezért nem kellene elítélni az anyát. A nyomozók végezték a dolgukat, és az anya is megkapta volna a méltó büntetését. Azt is megírták volna, sajnos volt már hasonló eset, az anya is éveket kapott.
A leírásban az áll, hogy nem minden éjjel, hanem hétvégeken tette a dolgát a rohadék. Az, hogy közöttük aludt a kislány, kedvező volt számára, ha külön szobában, ágyban, hamarabb lebukik, mert az feltűnő lett volna, hogy akkor sír fel keservesen a gyermek, amikor az apja mellette van. Titokban ügyködött, éjjelente, nem pedig nappal, amikor az anya fent van. Mindenki "aludt", felébredt az anya a gyerek sírásra, gondolom ő is tette a dolgát, csak nem tudta mi az oka a sírásnak.

Nálunk éjjel mindig vándorlás volt, a lányok felébredtek, és közénk bújtak, négyen aludtunk a francia ágyon. Volt, hogy átmentem a gyerekszobába aludni, majd pár perc múlva jött utánam az apjuk, és ketten aludtunk a kis heverőn :)
És többször előfordult, hogy felsírtak a lányok, természetesen átöleltem, nyugtattam, ha betegek voltak elláttam őket. Fel sem merült bennem, hogy azért sírnak, mert...
szegfue
@percsi: Konkrétan én sem itéltem el, hiszen igazából nem tudom hogy történt... csak leirtam, hogy én mit csináltam annak idején... ahogy Te is... Alapvetően egyezik a véleményünk. Hozzáteszem még azt, hogy amig magunk nem kerülünk ilyen helyzetbe, fogalmunk sincs, mit tettünk volna, hogy rögtön észrevegyük, hiszen a gyerekem apjáról nem feltételeznék semmi rosszat. Egyébként rá sem tudok gondolni, hogy egyáltalán ilyen megtörténhet... szörnyü alávaló tett!
percsi
Örülök, hogy te is így gondolod.
"fogalmunk sincs, mit tettünk volna, hogy rögtön észrevegyük, hiszen a gyerekem apjáról nem feltételeznék semmi rosszat".
Így van, nem normális dolog ami ezzel a szegény gyermekkel történt, az apukák nem tesznek ilyet.
Ez a mocsodék még arra is figyelt, hogy ne minden nap legyen ez a felsírás, arra vigyázott, hogy az anyuka nehogy orvoshoz menjen vele, mert jogosan hitte volna azt, hogy betegség áll a háttér mögött.
namihami
@kereső: Nem is úgy fognak odabenn bánni vele. És ez, ha nem is vigasz, de némi kárpótlás a jobbérzésűek számára. A börtönhíradó nem rossz, de a smasszereknek kiadnám feladatként a frisshús által elkövetett tett mibenlétét. Mi okból került közéjük és fordít/has/sanak rá fokozott figyelmet és gondoskodást. Az őrök nem mindig tudnak a cellaajtó előtt állni. És persze, nem is feladatuk.
""Anyuka"" dettó!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Itthon - 2020. August 7., 18:49
Meghalt Reigl Judit