Máris problémák akadtak azzal az várpalotai úttal, amit 28 milliárdért épített egy Fidesz-közelinek is nevezhető vállalkozó, s amit a tavalyi választások előtt Orbán Viktor adott át nagy csinnadrattával. Meglepődve tapasztalták nemrég a 8-as úton autózók, hogy annak Várpalotát elkerülő szakaszán aláállványoztak egy fölötte átívelő hidat. Pedig a kétszer kétsávos utat alig két éve adták át. Az átadást a tavalyi országgyűlési választások előtt egy hónappal tartották, s az ügynek olyan nagy jelentőséget tulajdonítottak, hogy az ünnepségen maga a miniszterelnök, Orbán Viktor beszélt. A kormányfő ekkor azt hangsúlyozta, a helyiek nagyon sokat köszönhetnek a beruházásnak: a 10 kilométeres elkerülő révén ezentúl nem fog napi 20 ezer autó áthaladni Várpalotán. A miniszterelnök nagyon büszke volt az átadott útra. Az átadás után maga próbálta ki először, hangsúlyozva, "ez nem egy Patyomkin-átadás, ez tényleg megépült".

Forrás: magyarnarancs.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Gátlástalan rablás ez. Viszont ez már nem egyszerű rablás, de az ország megerőszakolása, egy egész nemzet eladósítása kizárólag a saját vagyon halmozása miatt. Mert azt nem lehet abbahagyni, nincs az a pénz, ami elég volna. Nincs az a mérhetetlen vagyon, ami már elég lenne. És nincs olyan morális vagy etikus gát, ami bármiben útját állhatná a harácsolásnak. "Ugyanis Völner Pál igazságügyi államtitkár fia, a Dömper Kft , közös cégben van azzal Domán Beátával, aki a Hableányt hullámsírba lökő Viking Sygn szállodahajót üzemeltető svájci Viking River Cruises AG magyar leányvállalatát, a Viking Hungary Kft.-t is irányítja." Mi ez, ami itt folyik? Ami nap mint nap körülöttünk zajlik? Államosított maffia irányít mindent. Már fel sem kapjuk a fejünket arra, hogy bűnözők, hogy korrupció, hogy maffiózók. Annyira túlnőtt már az ingerküszöbünk, hogy nem érdekel? Már az elmúltak töredékéért olyan népharaggal kellett volna reagálni, ami legalább egy morális gáttal terheli a következő kormányt. Az összes résztvevőt (tudom sokan vannak) el kellett volna ítélni nemzetellenes bűncselekményért, és be kellett volna börtönözni. A megszerzett javakat pedig az utolsó fillérig visszavenni állami kasszába. Mindent elkobozni, totálisan, a szigettől, szállodáktól, kikötőktől, földektől, üzemektől, bankoktól, cégektől az utolsó szögig mindent.
simmering73
Hamar és fidesz munka ritkán jó. Ott van a 21-es. Mire elkészült, az amit legelőször csináltak, már tiszta foltozás, többfelé kátyús.
Eladott Ország
@simmering73: Az egymilliárdért épített hatvani kerékpárút újabb csodája
4cdn.hu/kraken/image/upload/s--dUWgsxil--/w_1160/6qJ80W2xFqnPEW8As.jpeg
4cdn.hu/kraken/image/upload/s--2FurZMP2--/w_1160/6q627BXAx3CwES88s.png
24.p3k.hu/app/uploads/2016/05/hatvan-e1463324061401.jpg
Az értelmetlen beruházások panteonjában rangos helyre esélyes projektet a Mészáros Lőrinc és Szíjj László érdekeltségébe tartozó Duna Aszfalt Kft. kivitelezte. Az úton már az átadás utáni évben garanciális javításokat kellett végezni. A burkolat ugyanis egyetlen tél alatt szétrepedezett, a résekből nád és gyomnövénytelepek nőttek ki. A 7,3 kilométeres nyomvonalból hét kilométert kellett teljesen újraaszfaltozni, illetve kijavítani. Ez szemmel láthatóan nem sikerült jól, helyszíni szemlénk alapján újrakezdődött az állagromlás, amit egy újabb tél végezhet be.
lusta
A 37-es főút felújítúsa is megtörtént. Gesztelytől a Minél közelebb érünk Gesztelytől Szerencsig, annál rosszabb. Pedig a csapnivalóan elvégzett munka csak Szerencs után következik.
@simmering73: Még a legidősebb emberek sem emlékeznek arra, mikor is kezdődött a 21-es út négysávosítása. Egyes szakaszokon olyan jól sikerült, hogy a zember még felgyorsítani sem tudott, ismét lassíthat a következő körforgalomnál.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.