A Fidesz idén harcolni akart Brüsszelben és Brüsszellel. Orbán Viktornak pontos számításai lehettek arról, hogy mit remél ettől, most azonban mégis úgy tűnik, tévedett.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Orbán és a számítás, napláne pontos??? Ne röhögtessetek, ez a buta unintelligens műveletlen paraszt-bunkó???
RonaGyuri
@RonaGyuri: mit te godúsz Wazze, hogy miért is az unortodoxia a kedvence??? =))
bencemacska
Nagyon kíváncsi vagyok rá, mikor mondja el O1G ebben az ügyben a következő verzióját. "Visszavonom az "egyoldalúan felfüggesztettük magunkat" állapotot!"

"Amikor Manfred Weber frakcióvezető kiállt a sajtó elé, és bejelentette, hogy határozatlan időre felfüggesztik a Fidesz tagságát, már mindenki biztos volt benne: a 2019-es év a magyar kormánypárt számára nem lesz sikertörténet az Európai Unióban.
A történteket nem sokkal később Orbán Viktor igyekezett úgy beállítani, mintha az a saját akaratukból történt volna (az "egyoldalúan felfüggesztettük magunkat" kifejezés azóta szállóigévé vált), és annyiban igaza is van, hogy
a Fidesz már január óta igyekezett mindent megtenni azért, hogy kihúzza a gyufát Brüsszelben."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.