Lopott, majd rabolt az a két fiatal, akiket a nagykátai rendőrök néhány óra alatt elfogtak.

A nyomozás eddigi adatai szerint 2020. január 8-án dél körül

egy vásárlásból hazafelé tartó 69 éves tápióbicskei asszony kerékpárjának kosarából lopta ki két, akkor még ismeretlen fiatal fiú a táskát, amelyben dohánytermék, valamint bankkártyát és pénzt tartalmazó tárca volt.

Hátba rúgták, kirabolták a nyugdíjast a fiatalok

Még ugyanezen a napon késő este a szőlősnyaralói állomás közelében egy 67 éves sülysápi férfit megtámadta két, akkor még ismeretlen fiatal fiú.

Hátba rúgták, majd a földre eső sértett alól kiráncigálták a táskáját és elszaladtak. A helyszín közelében később meglettek az iratok, egy kukából pedig előkerült a sértett elemlámpája és mobiltelefonja.

A nagykátai rendőrök rövid idő alatt azonosították a támadókat, a 14 illetve 12 éves fiúkkal szemben rablás bűntettének, valamint lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt – szabadlábon hagyásuk mellett – indult eljárás.

Cikk- és címlapkép: Pixabay

(police.hu)

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Dr plágium
Egyszer volt, hol nem volt...Volt egyszer egy ígéret, hogy 2 hét alatt rend lesz. Ahhoz képest egyre több a gyilkosság, rablás.
12 éves taknyok ki mást is támadhatnának ha nem a legkiszolgáltatottabbakat ? Időseket gyerekeket.
Vissza kéne már fogni ezeket a nyavalyás "migránsokat". Azért egy 16 évest már le is lehetne tartóztatni.A 12 éves helyett pedig valamelyik szülőjét.
vacsi
Hát, Pintérnél alkalmatlanabb embert belügyminiszternek találni nehéz lett volna!
verőce21
Magasról sz@rnak szababon a szabadba! :)
lusta
Szóval nem migráncsok voltak? Az nem létezik.
csak úgy....
@Shikari: ...de te magyar munkakerülö! :)
Jozefina
orbán és pintér neveltjei talán??!! Normális demokráciában a belügy földig süllyedne és vezetője lemondana!!!
Lepényleső
Abban az esetben ha ezt egy kormánynak nevezett szervezet teszi emberekkel,miért tehetik ezt dagadó mellel?
Csak nem azért mert ők mindezt fehérgallérosként teszik,ráadásként karhatalmi segédlettel?
RonaGyuri
@RonaGyuri: Tüncike bőkezűen osztja

most hírtelen újabb több mint 1,1 milliárd ajándék a sportnak

Nem szeretnék rosszindulatúnak tűnni, így a kapcsolódó bő 100 millióról inkább nem szólok: „több mint 100 millió forinttal emelte meg a doppingellenes feladatokra fordítható összeget”. Azonban a többséget alkotó „A kormány több mint egymilliárd forint többlettámogatást biztosít a tokiói olimpiára való felkészülésre” elgondolkodtatott. Már így a la nature is, de a derék államtitkár asszony (naná, hogy az EMMI-nél) kiegészítése igazán lenyűgözőre sikeredett: „azért emelték meg több mint egymilliárd forinttal az olimpiai felkészülésre szánt támogatást, hogy a versenyzőknek és az őket felkészítő szakembereknek kizárólag az előttük álló feladatokra kelljen koncentrálniuk”!
Nos persze a pénz mindig jók jön, de valami nagyon nagy baj kell legyen a felkészülésben, ha ilyen alapvető kérdésekre – ezek szerint a felkészülés eddigi részében nem tudtak a felkészülésre figyelni, mert más gondokkal kellett foglalkozniuk??? - az utolsó pillanatban kell pénzt adni!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.