A 22 éves helyettes államtitkár Érpatakon beszélgetett a mezőgazdaságban élő és dolgozó fiatalok helyzetéről – főleg ifjú kereszténydemokratákkal és fideszes képviselőkkel. Érpataki kamurendezvényen ismerkedett a fiatalokkal a 22 éves helyettes államtitkár – állítja a Facebookon és a Kubrádiónak adott nyilatkozatában Hadházy Ákos. A képviselő szomorúnak nevezte, hogy Rácz Zsófia– akinek kinevezéséhez törvényt is módosított a kormánypárti kétharmad – politikusi tevékenységének „legelső napján már megmerítkezett a szimpla propagandahazugság posványában”. Hadházy ezt Rácz Facebook-bejegyzéseire alapozza. Persze lehetséges, hogy Rácz összefutott néhány valódi gazdával is, de az eseményekről készült fotók alapján az érpataki rendezvény inkább tűnik ifjú és éltesebb kormánypárti politikusok dzsemborijának: a programon szintén résztvevő KDNP-s Nacsa Lőrinc beszámolója szerint ott volt még Nagy István agrárminiszter, Gyopáros Alpár kormánybiztos, Szocska Ábel püspök, Jakab István, az...

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Tessék szépen kimenni Gyöngyöspatára...
Nyírfa
@Qqberci: Azért erre kíváncsi lennék, és ragaszkodnék az élő közvetítéshez! :)
Nessy
Hát ezekkel az urakkal aztán termékeny eszmecserét tudott folytatni a mezőgazdasági munkákról, az ott élő és dolgozó fiatalok életkörülményeiről! Ezért kár volt elutazniuk! Ezt az épületes bájcsevegést bármelyik királyi tv stúdiójában is megejthették volna, Pesten.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.