Olyan eddig felszínre maximum csak pár feles után kerülő indulatokat szabadít fel az állandó gyűlölködés, az, hogy hetente változtatja az "ügyeletes megmondó", hogy kit utáljon a polgár, hogy aki fogékony az ilyesmire, az üt, vág, rombol, ahol teheti.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
" Kinek jó ez?
A regnáló talpasai tényleg úgy érzik, hogy biztonságban vannak, ha a felajzott csőcselék nekiindul?"
Tényleg kinek jó ha félóránként csőcselékezünk meg nevezgetjük egyik a másikat ? Nem épp a sajtó kéne az legyen aki kerülnie kéne az ilyen kifejezéseket ?
Béla333
Ez a Fidesz célja! A gyűlölet szítása! Kormányozni nem tudnak, a lopásokról nem beszélünk (eleget) ha gyűlölünk...
tudode
Probléma egy se!
.
Az, aki kiengedte a gyűlölet szellemét, boldog ember, elérte a célját
.
------ Orbán maratoni sajtótájékoztatójának legjobb pillanatai
.
www.youtube.com/watch?v=tlW6LfU23Oc
.
Azt azért nem tudni, hogy panaszkodik, vagy dicsekszik amiatt, mert kényelmetlen lehet "kiérdemelten" golyóálló mellényben furiKÁZNI!
Béla333
A Fidesz gyűlölet seregében mindig felbukkan egy-két zsoldos: korábban Budaházy, Toroczkay most meg a szemüveg leverő Bede.
Ezek mindig azt csinálják, amivel a Fidesz megbízza őket!
Ők a gyűlöletkeltés zsoldosai!
Nessy
Talán rövid időre be kellene stoppolni Bayer, Bede, és egyik másik szócséplő száját, hogy csendbe maradjon.
A gyűlölet, gyűlöletet szül!
Bármi probléma adódik kormányoldalról, jön a Soros, Brüsszel, bevándorláspárti szöveg! Bárki kritikát fogalmaz meg valamelyik agyament törvényükkel szemben, azt nem érvekkel próbálják meggyőzni, hanem gorombasággal, személyeskedéssel válaszolnak.
Mindig találnak új bűnbakot, akit éppen pellengérre lehet állítani. Erre sajnos mindig van vevő. Lehet, hogy sokaknak ez a szelep, ahol a saját frusztrációjukat csökkenthetik. Lehet, hogy aki a villamoson ordít veled, az otthon köcsögkalapban sétál a szőnyeg alatt! De itt most boldog, itt most megmutatja, milyen hős.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.