Tesztelje, mennyire figyelt oda a hírekre a héten!

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@RonaGyuri: Egy igencsak releváns majd 6 éves idézet

nickgrabowszki hívta fel rá a figyelmet

Eljöve a janiár vége, eljöve vagyon-nyilatkozatok és ezzel együtt a pofátlan hazudozások ideje. Nem mintha egyébként nem lenne a működésük lényege a folyamatos hazudozás. Az az igazság, hogy ma már semmit sem leget elhinni. A minapi Bayer kamu Camus idézet (amit első lendületből gyanúsan hangzónak neveztem és igazából azzal foglalkoztam, hogy a kiváló gondolkodó milyen bölcsességeket tudott írni egy évtizeddel a halála után) is arra implikálja az embert, hogy mindennek utána kell járni. Ahogy ha meglátok egy külföldi hírt az MTI jelzéssel már veszem is az eredetit, hogy mit ferdítettek el. A b1.blog üdvöskéje is így volt Rogán milliárdos magyarázatával és rátalált a majd 6 éves cikkre a mandiner.hu-n: „Rogán: Az életem nyitott könyv”, ami annak apropójából született, hogy akkor volt a folyamatosan és fokozatosan növekvő lakásméret blüdlije a Toncsinak.
„reménytelen helyzetben lévő baloldali politikusok utolsó kétségbeesett próbálkozásának” és „A több száz millió forintos vagyonról szóló állításokat szemenszedett hazugságnak ” nevezte. Sőt úgy vélte, hogy „baloldali politikusok és a sajtó szomszédjainak és barátainak ingatlanjait is az ő vagyonának tekintik.”.
Végül olyat is szólt, hogy „hazugság, hogy az ingatlanvagyona egyszerre csak a kétszeresére nőtt.”!
Nos ez utóbbi a friss vagyon-nyilatkozat fényében persze úgy is értelmezhető, hogy Toncsi csak azt akarta mondani, hogy ha kell akkor akár a 3- szeresére is meg tud nőni! =))

Végül egy kis maszek. Sajnos kellő utánajárás és odafigyelés nélkül kifogásoltam a MAV vonatkozó működését! Egy 2016 elejei törvénymódosítás alapján: „csak akkor indíthat az adóhatóság vagyonosodási vizsgálatot magánszeméllyel szemben, ha valaki önmagát jelenti fel, vagy ha a rendőrség már nyomoz az adott személy ügyében vagyon elleni bűncselekmény gyanújával”!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.