Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök, a DK elnöke, korábban rablóprivatizációt folytatott és ő maga is azon lett milliárdos – mondta Nacsa Lőrinc kereszténydemokrata országgyűlési képviselő szombati, budapesti sajtótájékoztatóján, a kabinet által pénteken közölt adatokra hivatkozva. Hozzátette: 2010 óta viszont a másfélszeresére, 12 ezer milliárd forintról 18 ezer milliárdra nőtt az állami vagyon 2010 óta. Ez az információ önmagában megmutatja, hogy mi a különbség a mostani nemzeti és a Gyurcsány-kormány között – jelentette ki. Baloldali kormányok alatt „tízezer milliárd forint értékű nemzeti vagyont hordtak szét, Gyurcsány rablóprivatizációt folytatott, és ő maga is azon lett milliárdos"Korábban a nemzeti vagyon jelentős részét széthordták, az állami vagyon nagy százalékban magánvagyonná vált. A nemzetstratégiailag kiemelt vállalatok több mint kétharmadát magánkézre játszották: az energiaszektort, a nagy állami cégeket, bankokat, közmű vállalatokat, állami ingatlanokat és földeket...

Forrás: hirklikk.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tudode
Húsba vágó kérdés az, hogy mi a különbség a Gyurcsány, és őfélesége nemzethy kormánya között, arra őfélesége dicsekszik, na nem a hazájában, hanem barát kereső hadjáratában:
.
--- Orbán Viktor Barátoknál, Rómában With friends in Rome
.
www.youtube.com/watch?v=M8_2YOf4A0Y
.
Őfőméltósága RONGY'Ő MONGY'ő azt, hogy milyen módon nyírta ki a III. köztársaságot, ALKOTMÁNYOS VÁLSÁGBA keverve a laikus állampolgárokat:
.
""" Az a modell, amit 2010-ben kezdtünk felépíteni az működik, és sikeres. Ennek a modellnek van egy alapja, fundemantuma, és van három pillére. A fundamentuma egy 2011-ben elfogadott ÚJ KERESZTÉNY ALKOTMÁNY, Három pillér amire épül a rendszerünk, a következő: az első a család, amelyet védeni kell, világosan csak egy férfi és egy nő szövetsége lehet. A második pillére ennek a politikának az maga a nemzet. A harmadik pillér, amire a magyar állam épül, azt úgy mondjuk, hogy a KERESZTÉNY SZABADSÁG. Olyan gondolkodású emberek, mint mi vagyunk Magyarországon, és önök itt ebben a sátorban, és még sokan Olaszországban.
.
Tudnunk kell, hogy mi kisebbségben vagyunk az európai politikai elitben, de többségben vagyunk a nép, és az emberek között. És miután az ellenfeleink nagyok, gazdagok, erősek és jól megvannak szervezve nekünk egy igazságtalanúl nehéz harcot kell vívni. A jó ügyért harcolunk, igazságtalanul, nehéz körülmények között!!! """
.
Kilencedik éve szembe menve a forgalommal, és ki tudja mikor lesz akkora csat, hogy belepusztul ez a szerencsétlen ország!!!
.
És a megélhetési jogászok, és cinkostársak hallgatnak!
Csizmás Kond
@RonaGyuri: sokaknak igaz...és az ő vagyonosodását a legkönnyebb végigkövetni...csak valamiért senki sem akarja.
advocat
Mondjuk az Antall kormány kezdte. És a székház-ügy? Ejnye, még élünk néhányan akik emlékszünk! Erre is!
advocat
Lőri! Számodra érdekes olvasmány lenne Marxtól a "Tőke".
kereső
Szeretném Raskó György, Boross Péter, Széles Gábor, Parragh László, Csányi Sándor, a Kövér család, az Orbán család, vagyongyarapodását a "rablóprivatizáció" tükrében megvizsgáltatni- azután, meg azt, hogy miként hatott az az orbáni 14 év ezen embereknek és családjuknak a vagyonára.
Nem a nacsáé az a zuglói zug hotel? Mintha ezt csiripelnék a verebek.
Clavigo
Remélem Gyurcsány szarrá perli ezt a kis gyökér ,keresztény- szájszagú faszkalapot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.