Az utak negyede csupa lyuk Budapesten. Az MSZP aláírást gyűjt, hogy legyen pénz felújítani.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Egy szellemes ötlet és a rögvalóság

persze nem maga a probléma, hanem az elnevezése

A derék jvg.hu számol be róla – valamiért nem engedi a hozzászólást -, hogy „Aláírásgyűjtésbe kezdett az MSZP csütörtökön Budapesten annak érdekében, hogy az üzemanyagokból befolyó jövedéki adó egyharmadát megkaphassák az önkormányzatok útfelújításra, zöldberuházásokra.”!
Az aláírásgyűjtés kapcsán valaki így fogalmazott: „A következő napokban töltőállomásokon, bevásárlóközpontoknál tartanak konzultációt és gyűjtenek aláírást kezdeményezésükhöz”, ami akár szellemesség is lehetne.
Azonban Tüttő Kata szocialista főpolgármester-helyettes megállapítása egyértelműen az: „itt se világbajnokságot, se olimpiát nem lehet rendezni, maximum egy off-road versenyt nemzetközi szinten.”!
Ami igen jól kvadrál az EUSP-os – egyébként megszállottan matyarkodó és a budapesti rajttól teljesen happy – riportereinek azon megállapításával, hogy: nálunk nincs szükség az etapok útvonalába külön pavé-s szakaszok keresésére, hisz szinte az egész útvonalnak szar a minősége!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.