Az operatív törzs sajtótájékoztatót tart a koronavírusról a testület ülése után. A tájékoztatón részt vesz Müller Cecília országos tisztifőorvos, Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere, Lakatos Tibor, az operatív törzs ügyeleti központjának vezetője. Lakatos Tibor elmondta, hogy az operatív törzs ismét ülésezett és folyamatosan döntéseket hoznak az új koronavírus miatt. Hozzátette, hogy a környező országban már mindenhol megjelent a vírus. Az új intézkedések közül kiemelte, hogy például a büntetés végrehajtási intézetekből csak engedéllyel és csak a legfontosabb esetekben lehet eltávozni. Az operatív törzs azt javasolta a kormánynak, hogy a március 15-ei ünnepséget függessze fel. Kásler Miklós legelőször arról tájékoztatott, hogy a sajtótájékoztatóknak az a feladata, hogy minden olyan információt a nyilvánosság elé tárjanak, amiről tudnak. Mindenkit arra kért, hogy viselkedjen felelősen, a pártokat pedig arra, hogy tartsák vissza a politikai ambíciójukat.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Azért nem ártana, a félretájékoztatások elkerülése céljából, legalább regionálisan működtetni operatív törzseket, hogy elkerülhető legyen az, hogy klf. hivatalok, szolgáltatók rendkívüli helyzetet rendeljenek el, saját hatáskörben, annak érdekében, hogy átláthatóbb legen a koronavírus helyzet, mert ki tudja hányan fertőződtek meg innen, onnan
.
---- Fővárosi Vízművek: Életbe lépett a rendkívüli helyzetekre kidolgozott biztonsági terv
.
nepszava.hu/3069812_fovarosi-vizmuvek-eletbe-lepett-a-rendkivuli-helyzetekre-kidolgozott-biztonsagi-terv
.
!!!
Eladott Ország
Ezen a napon évek óta, nincs mit ünnepelni, nincs mire büszkének lenni, nincs mitől átszellemülni. Mert nincs 1848, nincs 1956, nincsenek hősök, akikre emlékezni lehetne. Csak Orbán Viktor és az ő háborús kampánybeszédei vannak, amelyek saját magáról és feneketlen, pofátlan hatalommániájáról szólnak. A szabadságot barikádok, fóliák, kordonok mögött ünnepelni lehet, de jobb helyeken gyávaságnak hívják. A nép hangját nem létezőnek tekinteni lehet, de egy idő után a bolond lyukból fújó bolond szél vihart kavar. 1848 hősei ma megvetéssel néznének rád, és csak azért nem köpnének le, mert veled ellentétben ők valóban nemzetben gondolkodtak. Mert a nemzetbe azok is beletartoznak, akik nem bégetnek a lábszagú, dakota szóvirágaidra, akik pontosan látják, hogy fegyverek nélkül is ki lehet nyírni egy nemzetet. Erre ma te jelented a garanciát. Bízom benne, hogy lassan lejár a szavatosságod és lesz még olyan, hogy március 15-én megtaláljuk az okot az ünneplésre. Nem kell legalább buszoztatni az embereket Felcsútról és Lengyelországból és nem kell elkordonozni a szónokot a köznéptől.
Lepényleső
Az operatív törzs valójában kormánypártiak egyesülete,esetleg kollaboránssokkal tűzdelve?
A kormánypárt eddig sem igen tolakodott emlékezni a szabadságharc e jeles eseményének ünnepére?
Csak addig volt zászlajukra tűzve,amíg a hatalmat különös módon elnyerve nem kerültek ők a bársonyszékbe?
Onnantól kezdve minden el lett felejtve,s ha mégis akkor a tek-kel rendőrökkel körbekerítve?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.