Olaszországból elvileg csak magyar állampolgárok léphetnének hazánk területére, de éjszaka úgy láttuk, a gyakorlatban nem teljesen így működik..

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
görbetükör
Teljenesn érthető. Az ellenőrök nem kapnak semmi konkrét utasítást, hogy mit tegyenek, ha valóban gyanús eset van. Semmi védőfelszerelés, semmi eszköz. Nem is lehet mást tenni szerencsétleneknek.
kokopelli
@görbetükör: A München-Bpest RailJet-re úgy szállnak fel az olaszok (Németo.-ban és Ausztriában is,ahogy akarnak!)
A jegyüket Münchenben vagy Salzburgban elővételben megvetetik ,és Keletiben leszállnak!Évek óta úgy utaznak,mert
elővételben marha olcsók a jegyek!
Aki Én
@Pálinkás Pál: Mint már írtam, egy ismerősöm tegnap Spanyolországból jött haza, és Ferihegyen jelezte, hogy nem érzi jól magát. Annyit mondtak, hogy nincs ellenőrzés, menjen haza pihenni.
Pálinkás Pál
@Aki Én: Elhiszem...mert azért mindenki sejti hogy 65 év alatt szinte veszélytelen a kór...Európai szinten is bőven elég lett volna figyelmeztetni az időseket,hogy kerüljék a nyilvános helyeket..az meg hogy fiatalabb hozzátartozó hazaviheti,az így is ugyanúgy fenn áll...lásd magyar rendelkezés..100 feletti rendezvény!! röhejes..ahol 96-an vannak oda nem megy a vírus??? le fog csengeni,mint eddig minden más...a Kínaiak kijelentették,náluk vége...
Aki Én
@Pálinkás Pál: A lényeg az, hogy a kormány hazugságai percenként dőlnek meg.
Pálinkás Pál
@kokopelli: Bárkiben felmerült hogy ez a hülye intézkedés segít is bármiben??? a karanténnak az a lényege...hogy senki!!! nem van aki jöhet,van aki nem...van akinek kell iskolába menni,az egyetemistának tilos!!! ez úgy marhaság,ahogy van...nem beszélve arról hogy szabadon kódoroghatsz egész Európában,bármit is állítanak a hatóságok!!! Kirakat intézkedés,hogy úgy tűnjön mintha...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.