Az időseket veszélyeztetik a párt szerint.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
A semmilyen joska, meg pont arra akarja buzditani a nyugdijasokat, hogy maximum 100 fos csoportokban naponta tobbszor menjenek a templomba imadkozni. Ennek a baromnak vagy teljesen elmentek hazurol, vagy tomeges genocide-ot akar okoz az idosek taboraban.
Komolyan mondom a naci fideSS mintha kifejezetten a magyarsag kiirtasan torne a fejet. Semmilyen az idoseket a templomokban, O1G a fiatalokat es a tanarokat az iskolakban itelne koronvirusos halalra.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Vilagbol Kiabrandult Mosofazek
@Peller Anikó: xD Lehet. Bár jómagam nem járok semmilyen rendezvényre, erősen introvertált vagyok. Nem lihegek más tarkójába, ugyanezt vice versa elvárom. Imádkozni nem szoktam, nem hallgattatik meg.
CsipkeRózsa
@Eriksson: 13:20

A Mazsihisz utasítására valamennyi zsinagóga bezár.
Gyütt Mönt
Nemzeti rénszarvasvadászunk bevezethetné az e-misét az e-learning mintájára.
csak úgy....
@Eriksson: te néha még (néha agyilag) az osztrák-magyar monarchiában lézengsz? le vannak csatolva,budapestre koncentrálj és ne bécsre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.