A szakszervezetek tiltakoznak, szerintük ez nonszensz.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
A nyugati rothadó kapitalisták fizetett szabadságra küldik a tanárokat. A magyarok meg pusztuljanak éhen, vagy rettegjenek naponta az iskolában, akkor megkapják az éhbért.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Aljas egy banda és még ők fenyegetőznek. Elvárják, hogy a nők minél több gyereket szüljenek, hogy minél több élő robotjuk legyen,. Viszont utána már nem kérnek az okos gyerekekből, inkább elhülyítik őket. Ha nincs tanár, nincs oktatás. Ez az új NAT sem jó egy gyerek fejlődéséhez. Igaza van a Walesi Bárdokban annak a bárdnak aki azt énekli, hogy "Ne szűlj rabot te szűz, anya ne szoptass csecsemőt." Csak most a rab helyett robotot kellene írni. Annyira csodát tettetek ti itt a rendszerváltás óta közös erővel, de főleg pláne mióta egy leselejtezett focista lett a király, hogy az valami beszarás. Mert csak csoda kell ahhoz, hogy az egyszerű agyú kisember amúgy sem túl barázdált agya odáig simuljon, hogy még tapsikoljon is, amikor eladják a lába alól a földet, a feje fölül a tetőt. Hát itt van olyan, aki istenbizonyra elhiszi, hogy egy lúdtalpas¬agyú gázszerelő szakmunkás a csoda hét éve alatt fel tud kapaszkodni a szakadt kockaladától a milliárdos jachtig. Saját erőből. Az, bazdmeg. Valóságos csoda kellett ahhoz is, hogy a seggben kitérdelt intellektusú Vajna András hazatántorgott parókakészítőből fánk¬ és filmügyi nagyonbiztossá, valamint kaszinócsászárrá szivarozza fel magát. Aztán ott az orrtisztítók védőszentje, az ösztönös titkos tanácsadó, akin a legdrágább ruha is úgy áll, hogy hirtelen el sem lehet dönteni, jön, megy, vagy betépett. És akkor még nem is beszéltünk a focikirály nájlonotthonkás feleségéről, aki két pofára vásárolja a földeket, miközben az ura ingajáratban vonatozik Svájc és Azerbejdzsán között.
relatív
Aki egy - esetleges - iskola-bezárás esetén a tanároknak nem adna ugyanúgy fizetést, mint nyaranta (!) , az nem lehet normális !!!

Ha központi intézkedésre vészhelyzet kerül bevezetésre - mint azt a napokban teljesen indokolatlanul határozta el ez a hozzá nem értő vezetés - akkor annak minden következményét IS viselnie kell. A szükséges eszközök, és a megélhetés további biztosítása IS e körbe értendő !

Sajnos a mai regnáló vezetés csak a hatósági intézkedések lehetőségének széles körét szabadította ránk, de a szükséges egészségügyi-, és szociális ellátásról elfelejtkezik gondoskodni !
kereső
Az orbán által lenézett "új fiú"/ Macron , csütörtök este a tv-ben jelentette be az alábbiakat:
Franciaország:
Macron:
"Az iskolákat bezárják, de regionálisan gondoskodni fognak a rászoruló gyermekek felügyeletéről, s mindazoknak a gyermekeiről, akik a krízis leküzdésében szerepet vállalnak. (Itt nemcsak az egészségügyi dolgozók jönnek szóba, hanem például egy telefonügyeletet ellátó személyek is.) A távmunkát támogatják és javasolják, s Macron aláhúzta, hogy a franciák számára minden elképzelhető módon biztosítja az állam a szükséges egészségügyi ellátást, bármibe is kerüljön az. Akiket kényszerszabadságra küldenek, azoknak az esetében az állam kötelezi magát arra, hogy bérüket megkapják. Az adókat átütemezik, s a vállalkozók befizetési kötelezettségeinek akadályoztatását nem kell igazolni, formális módon kérvényezni. A befizetési határidőket és a különböző járulékfizetési határidőket újragondolják"

Irország lakossága fele magyarországénak, az ir kormány 1050 milliárd forintos alapot hozott létre. a járvány és aválság kezelésére. Itthon meg az "operativ törzs" hezitál-és újragondolja, hogy vegyenek-e 1000 lélegeztető gépet 5 milliárdért. ( csak emlékeztetnék, hogy mészáros lölö eszéki futballcsapata ennyit kapott stadion korszerúsitésre, a székelyudvarhelyi jéghokisok 2,5 milliárdot-csak úgy, a vajdasági gazdák 50 milliárdot, a vajdasági magyarok házvásárlásra 3 milliárdot...etc.)
_________________________________________
kereső
Orbán spóroljon a külhonba szánt forintokon. Emberéletekkel játszik. ennyire gyűlöli az ország lakóit, hogy mindenki előbbre való ?
Pálinkás Pál
Remélem ebbe a járványcirkuszba belebuktok fideszes marhák...az emberek nem fognak felejteni...kevés lesz nektek a határon túliak seggnyalása!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.