Ne aggódjanak a pedagógusok, a volt államtitkár négy éve folyamatosan fejleszti nekik a digitális tananyagot. Biztos mindjárt előpattan!

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nem, nincsen egyedül

biztos, világos és szakszerű támogatásra számíthat Tompikától

„Ne aggódjanak a pedagógusok, a volt államtitkár négy éve folyamatosan fejleszti nekik a digitális tananyagot. Biztos mindjárt előpattan!” – kezdi a mondókáját Ceglédi a hvg.hu-n. Arra hivatkozva, hogy a liba alkalmatlanság miatti átrepülése eredményeként: „Czunyiné is kapott egy „sportállást”. Ő lett a digitális tartalomfejlesztésért felelős kormánybiztos”. Nos a dolog egy kicsit, na jó nagyon, sántít; lévén Őfenesége a „digitális munkarendről” intézkedett. Ami lássuk be sokkal jobb sínen van: „Deutsch Tamás, a Digitális jólét program összehangolásáért és megvalósításáért felelős miniszterelnöki biztos”!!! =))
nezelodo
Nem kell poénkodni, úgy félóra múlva felkapcsolják, és mire minden gyerek megissza a meleg kakaóját, ország világ láthatja a sikert, hiszen Orbán bejelentette az üzembe helyezést. A nemzetes asszonynak csak a gratulációkat kell bezsebelni, a többi már a tanerő dolga, na meg a tanulóké.
csipetke
Digitális oktatás egy olyan országban,ahol pl Borsodban,(de lehetne még sorolni az elmaradott helyeket) a napi kenyér megvétele is gondot okoz,rengeteg az éhező gyerek.Nem laptopjuk,vagy tabletjük,de kenyerük sincs.Ezekkel a gyerekekkel mi lesz?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.