Negatív lett Pintér Sándor belügyminiszter és további több mint negyven kontaktszemély első koronavírustesztje – közölte kérdésre válaszolva Müller Cecília országos tisztifőorvos hétfőn Budapesten, a koronavírus-fertőzés elleni védekezésért felelős operatív törzs sajtótájékoztatóján.

Negatív lett Pintér Sándor vírustesztje, miután kezet fogott egy fertőzött kollégájával
Fotó: Budapesti Marokkói Nagykövetség

A marokkói média szombati közlése szerint pozitív lett a koronavírustesztje Abdelkader Amara marokkói közlekedési miniszternek, aki a múlt héten Magyarországon járt, és mások mellett találkozott Pintér Sándorral is.

A Kormányzati Tájékoztatási Központ vasárnap közölte az MTI-vel, hogy Pintér Sándornak nincsenek tünetei, de nála is elkezdődtek a koronavírussal kapcsolatos járványügyi vizsgálatok.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kerekkocka
Ez jó hír! Az IQ teszt után, ez is negatív lett.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Borsodi
Előtte alaposan kéz fertőtlenítettek,,és utána is.Talán már be is van oltva?
szegfue
Húúúúúúúúúú, de megkönnyebbültem a hir hallatán!:))))))))
kereső
Nem érdekel a belügyminiszter virustesztje. Sokkal inkább érdekelne azoknak az eü. dolgozóknak a tesztje, akik a Uzsokiban, a János Kórházban ápoltak c19-es beteget védelem nélkül. Most meg karanténban vannak. Rajtuk elvégezték már a tesztet?A belügyminiszter pótolható, de az a több tuvcat dolgozó nem. Azt mondja nagyon sok járványügyi szakember, virológus, immonológus és a WHO- tesztelni, tesztelni, tesztelni!!! Nálunk meg azt sem, aki tüdőgyulladdással kerül be a kórházba.
A kormány az ántsz az operativ törzs az egészségügyért felelős???miniszter istent játszva- emberéletekkel szórakozik. A duma nem most és itt nem elég "hölgyeim, uraim". Megérkezett már a védőmaszk Németországból? Azt sem tudják hol jár? Én , ha csomagot rendelek/küldök- van nyomkövetés, pontosan tudom követni az útját. Ők meg nem tudják. Lehet, hogy nem is vettünk, csak kamu volt az egész???
kerekkocka
Ez jó hír! Az IQ teszt után, ez is negatív lett.
SystemError
Majd jusson eszedbe a Felcsúti juhász és a rendőrautó hátsó ülése, ha itt az idő!
lusta
Sintér Sanya és még kb. 50 minisztériumi dolgozó tesztjét végezték el. Engem az érdekel, karanténban van, vagy sem, mert a marokkói találkozó céges résztvevői karanténba voltak kénytelenek menni.
grincss
@lusta: Hogyan gondolhatsz ilyet, h a titkok legfőbb tudóját "bekaranténozzák"? :-)
lusta
@grincss: A bölcs grinch a tudója, hogy mindenki egyenlő, de vannak egyenlőbbek is.
simmering73
Pedig mancsolnak rendesen. Na majd 2 hét múlva térjünk erre vissza.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.