Rövid videós bejelentkezést ejtett meg Facebook-oldalán Orbán Viktor.

A miniszterelnök az akciócsoportokkal ült le tárgyalni, és mint mondta, ezek voltak a napirendi pontok:

helyzetösszegzés, haditervek készítése hétfő reggelre.

Azt is hozzátette: a helyzet egyre nehezebb.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
"Orbán: a helyzet egyre nehezebb"
Pedig mindent elkövetett eddig is, hogy neki könnyebb legyen...:

"Orbán eddig is törvények felett állt, a csaló választásokon beállított állandó kétharmados többségével törvényesítette a törvénytelenségeket, de a börtönlakók és a gyöngyöspatai romák ügyében kiderült, hogy már a látszatot sem tartja meg, már nehezére esik a színlelés: a bíróságok jogerős ítéleteit is felülbírálja, felülírja, és önhatalmúlag eltörli. Orbán rendkívüli felhatalmazás nélkül is nagy ívben szarta le a törvényeket, kisajátította az országot, felszámolta a fékek és ellensúlyok rendszerét, a hatalmi ágak szétválasztását, és kézzel vezérelte az országot. Miközben magánosította az ország vagyonát, és a lánya, a veje, az apja, a felesége, a testvére és a strómanjai nevére írta a magyar költségvetés egy részét, és a kezükre játszotta az ország termelő vagyonelemeit. A szemetet az állam kezében hagyta meg, hogy az adófizetők vesztesége legyen (lásd: Mátrai Erőmű), ami hasznot termel, az majdnem minden az övé."
nepszava.us/a-virusra-hivatkozva-eltorlik-a-diszleteket-nyilt-diktaturat-vezetnek-be/
ómió
És nem képes, legalább ezt, Böszme-módra lehazudni?
Gyütt Mönt
@justhpeter: Most komolyan gondolkodóba ejtettél. Sajnos nem jut eszembe semmi.
kereső
@tudode: " A veszélyhelyzet kihirdetésének hiányzik a jogszabályi alapja"- mondja Lattmann Tamás. Ez mikor tartotta vissza a maffiát bármitől is?
csak úgy....
tudjátok feleim,hogy mi az amit a viktor a focinál is jobban szeret!? a rivaldafényt!
Klubtag
"Aki békeidőben hazudik, zsarol és hátba szúr, az veszélyhelyzetben is ugyanezt fogja tenni"...és meg fogja találni hozzá azt a "bátor"(???) 133-as küldetéstudatost, akik minden morális gátlás nélkül egy sérült személyiség kezébe teszik - korlátlan felhatalmazással - egy egész társadalom sorsát, jövőjét egy eddig ismeretlen járvány farvizén...
Tegnap csak az történt, hogy a türelmetlen, fegyelmezetlen kisgyerek toporzékolt egyet, mert a 10 éve várva-várt ajándékot nem most kaphatta meg...kell még egy hetet várnia.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.