Gondolkodnak azon, hogy lenne-e értelme a kijárási tilalomnak, de azt is át kell gondolni, melyik fajtáját célszerű alkalmazni.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Szóval, az ellenzék nélkül is működik a Parlament. Nem, Orbán Viktor, nem működik, mert nélkülük az már nem Parlament, hanem kizárólagosan a Te játszótered. Az ellenzék egyébként nem a demokráciáért harcol, ezzel , szerinted, elismerve, hogy még mindig demokratikus jogrend uralja a kormányzást, hanem a demokrácia maradékáért, azért, hogy ne léphess Hitler nyomdokaiba.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@kereső: Orbánnak nincsenek saját, önálló gondolatai, csak összeollózza, amiket mások írtak, és variálja őket érdekei szerint. Az egész ember egy fénymásolt sablon.
Clavigo
@Shikari: Nagyon igyekszel,,nagyon igyekszel... De te akkor is csak egy magyarul ( alig ) beszélő román szardarab maradsz.
szegfue
Csapkodtok, mint gulyás az ostorával!! Mindent nagypofával hirdettek és a fele sem igaz! Akár a járulék elengedésről, vagy a 1,5 milliós maszkkészletről van szó! A rendelet szerint a m.vállaktól vonni kell a term.beni eg.bizt.-t max. 7.710 Ft/ hóig. Az SZJA-t is kellene vonni -- bár erről nem szól az irás! -- hiszen az nem járulék! Vagy éppen a KATA-soknak elengedik a havi 50 és 75 eFt befizetését, de ha nem fizetik a 7.710 Ft-ot, akkor e.ü. ellátást sem kapnak... ráadásul arra sem tér ki, hogy ez beszámit a munkaviszonyba, vagy sem? Ezzel az erővel mindenki szüneteltetheti, vagy rosszul látom??
dr. prédikátor
te mocso9k O1G!!! neked nem három honap kell hanem életfogytiglan a csillagban, vagy kötél!!!
tudode
Ez aztán az abszolút nagyképűség, mint amikor
.
Az egyszeri embör csapolás után a villanyorszlopot teszi a cipzár mögéje!
.
Akkor amikor ezeknek a jogÁSZ tótumfaktumoknak nem mond semmit az, hogy KÖZJOGILAG ÉRVÉNYTELEN az egész perePUTTY kilencedik éve:
.
www.youtube.com/watch?v=k5ILmQY_DGk
.
.
Asziszik ezek, hogy képeSSek legyőzni még a koronavírust, azt, amit nem őfélesége rajzolt a horizontra ellenségképként
.
www.youtube.com/watch?v=SKtvc68vGKA
.
Rongy'Ü, mongy'Ü ahányszor kisajátítja a mikrofonállványt már 30 éve!
Nessy
Nem kell, nem kell! Akkor nem kap! Ennyi!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.