Vasárnap bocsátottuk vitára Surány Gábor írását az úgynevezett Létpénz-ről. Mindenki, aki tavaly legalább 3 hónap adózott jövedelemmel bírt, közmunkát végzett, KATÁ-s vállalkozása volt és még ki tudja milyen módon járult hozzá az ország fenntartásához, a válsághelyzet ideje alatt minden mástól függetlenül, havi 80. 000,- Ft-ot kapjon az államtól. (Közmunkások a 48. 000,- Ft-ot.) Megérkezett az első hozzászólás Szanyi Tibortól, aki nemcsak politikus, de közgazdász is.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Erre most nem lesz kerete a kormánynak. Holnaptól Orbán meghatározza mi a fontos, mi nem! A keresztény 133 bátor ember, Orbánnal élen majd hivatkozik a Szentírásra: "Ki táplálja az ég madarait, felruházza a mezők liliomait, gondot visel rólad"!!
division
@Nessy: Kiszámoltad az mennyi pénz lenne? A cégvezetőknek kellene megtenniük hasonlót meg a vállalkozóknak, én is két hónap fizetett szabira küldtem mindenkit, utána mehet minden tovább (remélhetőleg).
Nessy
@division: ha lesz, alapanyag, ha lesz megrendelés, lesz fizető képes kereslet! Ha szolgáltató, vagy beszállító egy kisvállalat, kérdés lesz hova " beszállítani"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.