34,5 a miniszterelnök testhőmérséklete. Orbán pálinkát inna rá, az orvos szerint az jó a koronavírusra is.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Háromszáz forintos budiforradalom csúcsa, hogy nincs hőmérő. tököm öccse geci!
Eladott Ország
A falu végén a vályogvetőnek és teknővájónak gyerekkorában a tehén volt a radiátor, és a pálesz a termosztát! Csak a Soros ösztöndíj után nyílt ki a csipája! Remélem már állítottak a hőmérsékletszabályzóján? 2 fok jobbra. Ha nem használ, akkor aksi csere...máglyára vele, hogy ki ne hűljön.
Sámannus
Háromszáz forintos budiforradalom csúcsa, hogy nincs hőmérő. tököm öccse geci!
Eladott Ország
Láttam már több videóját ennek a bunkó, geci, majomnak. Van ebben a k*rva országban EGYETLEN egészségügyi dolgozó is aki FFP 3-as minőségi maszkkal látja el a munkáját kesztyűben (mert ugyebár mindenki már rég kapott ezekből többet is, hogy biztonságosan elláthassa a munkáját), hogy ESETLEG ne fertőződjön meg pillanatok alatt, vagy ez a kiváltság csak hőn imádott despota, debil, VEZÍRÜNKNEK adatik meg?
illusion
Az nagyon jó lett volna Magyarország, a magyar emberek számára, ha a hőmérő jó lett volna, hiteles lett volna.
De sajnos nem volt jó, nem volt hiteles.

Orbán is annyira hiteles, mint az a hőmérő, amivel mérték.
Ez a mérték nálunk!

Mi lesz orbán után?
Az a sok szerencsétlen ott marad magára, nem lesz senki, akit imádhatnának Isten helyett (a butáknak), aki már nem adja oda nekik isten pénzét (a romlottaknak).
Igen, ennyi! Orbán gyülekezete butákból és romlottakból áll - már csak !!!

Isten pénze
Ősbemutató, 1995. december 23. (az időzítés tökéletes)
illusion
A látszat ellenére én nem gyűlölöm őket. Valójában, sajnálom őket!
Én azt gyűlölöm, hogy vannak erők, amik folyamatosan azon dolgoznak, hogy gyűlölővé tegyenek mindenkit - köztük, engem is - hogy lehúzzanak mindenkit, akit csak tudnak a maguk romlott szintjére, kiölve belőlük a jóravaló képességet.
Talán ettől remélik a felmentésüket (az önigazolásukat mindenképp !!!), mert rá tudnak mutatni mindenkire, ujjal - és ráadásul számon kérő hangnemben: "Látod? - ők is, mindenki, rossz, romlott, nincs egy jó sem közük."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.