A Jahn Ferenc Kórház krónikus osztályáról nagypénteken kaptak telefont a betegek hozzátartozói, hogy keddig haza kell vinniük javarészt idős, súlyos állapotban lévő rokonaikat.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

levarosbukta
Azért arra kíváncsi lennék hány fideszes szavazó hozzátartozóját paterolják haza és hányan tapsikolnak ehhez.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zsopiale
Most már tehát akármiben meghalni sem szabad, az is luxus, már csak kamukoronavírus tüdőgyulladás az elfogadható... hajrá szarbangecisztán hajrá abszurdisztán
CsipkeRózsa
A hazaküldött súlyos, állandó kezelésre szoruló betegek haláláért Orbán lesz a felelős!

Ez az eljárás már gyilkosság!
Nessy
Ennyit az operett törzs és a felelős miniszter szakértelméről, valamint uralkodónk döntéseiről.
szegfue
@Horizont: tegnap 19:41 Nagyon szomoru ez a történet is és még hány ilyen lehet... Sajnos még ötletem sincs, hogyan tudnánk segiteni:( Pont erről beszéltem...otthon még ugy ahogy el tudnak látni egy daganatos beteget, de az őrületes fájdalmain nem tudnak segiteni. Csak egy kórházi palliativ osztályán lehetséges, hogy emberhez méltóan távozzon az élők sorából...
Jozefina
Az összes kipaterolt beteget a fidesz székházakba és Felcsútra a stadinba kellene szállítani és az ország első asszony ápolhatná őket!!!??? Ezek az állapotok már nem embernek valók, amit itt az országban egészségügy címen művelnek!!??
szegfue
@Horizont: Hát tényleg nem az! Egyszerüen tehetetlenek vagyunk... ugy érzem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.